Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Duikvaker Thematafel: Je eerste fotowedstrijd – hoe pak je het aan?

Leuke thema’s met leuke specialisten! Je vindt ze tijdens Duikvaker op 4 en 5 februari aan de thematafel op de stand van DuikeninBeeld. Edwin van der Sande en René Weterings bijvoorbeeld!

René Weterings - Goud - ONK - Thema Kwal

De foto waarmee René goud behaalde in de categorie Thema (kwal) van het ONK 2016.

Je hebt veel plezier in onderwaterfotografie en bent benieuwd hoe je foto’s het doen in een wedstrijd? Benieuwd hoe jij het doet in een rechtstreeks duel met andere fotografen? Aan welke wedstrijd ga je dan meedoen en hoe pak je dat aan?

Aan deze thematafel staan we stil bij een aantal verschillende wedstrijden – en om mee te doen hoef je lang niet altijd een heel ervaren fotograaf te zijn! Wat is het verschil in de opzet en wat betekent dat voor jou als deelnemer? We nemen je mee in de voorbereiding en staan samen stil bij de selectie van de foto’s die je in kunt sturen. Hiervoor is het belangrijk om ook stil te staan bij de onderdelen waar een jury mogelijk op let. Deze thematafel helpt je bij je deelname aan je eerste wedstrijd.

René Weterings heeft zelf een aantal maal succesvol deelgenomen aan het Nederlands en Belgisch Kampioenschap Onderwaterfotografie. Edwin van der Sande was in 2015 jurylid voor het Belgisch Kampioenschap Onderwaterfotografie. Een prima duo om je verder te helpen.

 

Wanneer?
Zondag 14:30 uur

Waar?
Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Klik hier voor het volledige programma aan de thematafels.

Heb je al kaarten voor Duikvaker? Nee?! Bestel ze uiterlijk 3 februari met de kortingscode van DuikeninBeeld. Je krijgt niet alleen 20 procent korting, maar maakt ook kans op een Aladin Sport duikcomputer van Scubapro. Klik hier!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief