Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Werken in de duikwereld


Zoek jij werk in de duikwereld? Er is van alles te doen. Dicht bij huis kun je aan de slag als medewerker in een duikcentrum of duikschool. Ben je Divemaster of instructeur, dan ligt werkelijk de hele wereld voor je open. Maar er is meer… misschien is duiken wel een middel om je werk te kunnen doen als marien bioloog, marineduiker, brandweerduiker of archeoloog. Of lap je de ramen van een groot aquarium in een dierenpark. En ook voor vrijwilligers is er genoeg te doen… bij clubs, bij natuurorganisaties, bij DuikeninBeeld.

Op deze pagina vind je vacatures van onze partners in de duikwereld.

Duikcentra in Nederland en België

Duikcentrum De Beldert, Zoelen

Duikcentrum De Beldert zoekt een verkoopmedewerker. Heb jij zin in een leuke afwisselende baan? Word jij de nieuwe collega?

Check de vacature

(juli 2023)

Duikcentrum De Grevelingen, Scharendijke

Duikcentrum de Grevelingen zoekt nieuwe medewerkers, zowel voor het hele jaar als voor de zomer, de weekends of de vakantie.

Check de vacature

(juni 2023)

Duiklocatie Boschmolenplas, Panheel

Op zoek naar leuk ‘duik’-werk voor het hele jaar door of alleen in het seizoen? Dan is Duiklocatie Boschmolenplas op zoek naar jou!

Check de vacature

(juni 2023)

Plaats je vacature!

Ben jij als duikschool, duikwinkel, duikreisbureau of andere organisatie op zoek naar ‘duik’personeel? Mail ons op redactie@duikeninbeeld.tv of gebruik het contactformulier. Een standaardvermelding is gratis, maar er zijn ook uitgebreidere opties. Wij informeren je graag.

DuikeninBeeld zoekt medewerkers!

Vind jij het leuk om een bijdrage te leveren aan DuikeninBeeld en samen met de andere vrijwilligers invulling te geven aan de leukste website voor duikers en snorkelaars? Wij kunnen zeker extra handjes gebruiken om de website nog interessanter en leuker te maken. Neem gerust eens contact op,dan kijken we samen wat jij voor DuikeninBeeld en duikers, freedivers en snorkelaars kunt betekenen.

Contact opnemen

(juni 2023)

Foto en film

Onderwaterhuis.NL, Oud Gastel

Onderwaterhuis.NL is op zoek naar een nieuwe collega. Kom jij het team in Oud Gastel versterken?

Check de vacature

(juni 2023)

Werken in het buitenland

Mangamar Divecenter, Spanje

Mangamar Divecenter in Spanje zoekt een divemaster en een PADI instructeur. Wil je duiken in een van de beste duikgebieden van Europa en genieten van de zon en tapas? Dan is dit de plek voor jou. Versterk ons team en geniet van het Spaanse leven.

Mail voor meer info

(juni 2023)

PADI instructeurs en divemasters

PADI heeft een eigen site waar duikcentra en -scholen uit de hele wereld vacatures plaatsen.

Check de PADI vacatures

SSI instructeurs en divemasters

SSI Instructeur of Divemaster? En je wilt de wereld over? Check de vacatures van duikcentra en -scholen uit de hele wereld.

Check de SSI vacatures

Nieuwsbrief