Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Geef je stem aan The Polygon Seahorse podcast!

The polygon seahorse podcast is voor het 2de jaar op rij genomineerd voor de Belgian Podcast Award. Geef jij je stem ook aan hen?

The polygon seahorse is de eerste Nederlandstalige podcast over alles wat met duiken te maken heeft. Je wordt meegenomen in gesprekken over onderwaterfotografie en -videografie, technisch duiken, wrakduiken, grotduiken, materialen, duikreizen,… De afleveringen zijn te beluisteren via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast en te bekijken op YouTube. Of op hun website natuurlijk.

Vorig jaar behaalde de podcast van Glenn en Ellen de 3de plaats! En ook dit jaar kunnen ze terug strijden om de beste Belgische podcast te worden. Want voor het 2de jaar op rij zijn ze genomineerd voor de Belgian Podcast Award in de categorie “Sport”.

Op 27 oktober worden de prijzen uitgereikt tijdens een heuse Award show, maar tot dan is het stemmen verzamelen! En dat kan nog tot 25 oktober middernacht.

Steun the polygon seahorse podcast en geef je stem via deze link.
Klik op de roze “Vote” knop om je stem uit te brengen. Je zal wel nog even moeten registreren, maar dat duurt maar 30 sec. Check vervolgens zeker je mailbox, want je ontvangt nog een mailtje waarin je je registratie moet bevestigen. Ten slotte, moet je nog een keer je definitieve keuze geven door nog eens op “vote” te klikken.

Geef jij ook je stem?

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief