Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Laat je zien op DuikeninBeeld!

Wil jij duikers, snorkelaars en anderen enthousiasmeren voor jouw product? Dan zit je op DuikeninBeeld goed!

DuikeninBeeld is hét online platform voor de Nederlandstalige duiker en snorkelaar en iedereen die interesse heeft in de wereld onder de waterspiegel. Wij presenteren (bijna) dagelijks informatie en entertainment in de vorm van nieuwsberichten, verhalen, reviews en achtergrondartikelen. En ook voor elke duiker en snorkelaar is er plek op DuikeninBeeld – Duikreporters delen hun duik- en snorkelbelevingen in woord en beeld en onderwaterfotografen delen hun duikfoto’s in de fotogalerie.

Het sneeuwbaleffect is groot – niet alleen delen wij zelf content via de sociale media (Facebook, Twitter, Instagram en/of LinkedIn), ook onze bijdragers en bezoekers doen dit. Bovendien versturen wij elke 2-3 weken een nieuwsbrief naar duikers en snorkelaars die zich voor onze nieuwsbrief hebben aangemeld.

Dit is het platform om laagdrempelig en flexibel je doelgroep te bereiken!

Waarom DuikeninBeeld?

 • Voor en door duikers en snorkelaars
 • Actueel
 • Groot bereik
 • Gratis en 24/7 bereikbaar voor bezoekers
 • Flexibel
 • Betaalbaar adverteren
 • Content wordt gratis gedeeld in sociale media
 • Content blijft beschikbaar op de website
 • Wij denken met je mee en stemmen de benadering af op jouw product of merk!

Out-of-the-box

Natuurlijk, we hebben standaardopties en -pakketten voor exposure op DuikeninBeeld. Maar niet elk product of merk is in een pakket te ‘vangen’. Wij gaan veel liever het gesprek met je aan om te kijken welk doel je wilt bereiken. Op basis daarvan kunnen wij je een voorstel doen – of het nu gaat om een enkele banner, enkele nieuwsberichten of een complete campagne. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Onze mogelijkheden:

 • Banner
 • Nieuwsbericht
 • Advertorial
 • Premium advertorial
 • Nieuwsbrief
 • Actie
 • Campagne
 • En vooral maatwerk! 

Contact!

Met DuikeninBeeld kun je veel kanten op! Interesse? Stuur een e-mail naar linda@duikeninbeeld.tv. Of bel naar 020-4094676. Gewoon vrijblijvend!

Nieuws

Heb je nieuws? Een nieuw product, een leuke actie, een evenement, een te gekke nieuwe bestemming, you name it, nieuws dat je met de grote groep Nederlandstalige duikers, snorkelaars en/of freedivers wilt delen? Plaats een nieuwsitem! In 150 woorden met een foto kun jij je verhaal doen. Natuurlijk komt er een link naar jouw website bij.
En niet onbelangrijk… wij delen je nieuwsbericht ook op Facebook en Twitter – zonder extra kosten.

Speciale pakketten voor resorts en duikscholen

Heb jij een resort of duikschool in het buitenland, informeer dan eens naar onze speciale pakketten met banners en andere exposure op onze bestemmingspagina’s (klik voor voorbeeld). Al vanaf een heel aantrekkelijk bedrag sta jij een jaar lang op de pagina van jouw land.

(Premium) advertorial

Een advertorial is de ideale manier om je merk, je product of bestemming bekend te maken bij je doelgroep. Jij doet je verhaal en enthousiasmeert, niet alleen in woord, maar ook in beeld – je kunt er een aantal foto’s bij plaatsen en als je wilt, ook een video. Natuurlijk zijn in de advertorial een of meerdere links naar het onderwerp op je website verwerkt. Je kunt je advertorial uitbreiden met een aanbieding, een speciale actie, wat jij wilt.
Wat het verschil is met een Premium advertorial? Een Premium advertorial blijft minimaal 2 weken bijna boven aan de homepage zichtbaar voordat hij in de nieuwsfeed meegaat.
En ook hier geldt… wij delen je advertorial ook op Facebook en Twitter – zonder extra kosten. En als je wilt, nemen we je advertorial (tegen meerprijs) ook mee in onze periodieke nieuwsbrief.

Banners

Op DuikeninBeeld is volop ruimte voor banners – goed voor de naamsbekendheid van je bedrijf of merk! Je kunt een reguliere (vierkante) banner (250×250 px) of een topbanner (768×90 px) plaatsen op de homepage of de startpagina van een categorie (Duiken, Snorkelen, Natuur, Materiaal, Reizen, Duikreporter en Scubapedia). De banner wordt vertoond in een carrousel van maximaal 5 banners. Een reguliere of vierkante banner op de homepage wordt ook getoond in niet-gesponsorde nieuwsberichten op desktop en tablet. Een vierkante banner op de startpagina van een categorie wordt ook getoond in niet-gesponsorde artikelen in de desbetreffende categorie op desktop en tablet. Een topbanner op de homepage wordt (mits er ook een vierkante versie van 250×250 px wordt aangeleverd) ook getoond in niet-gesponsorde nieuwsberichten op desktop en tablet.
Je reserveert de bannerpositie – de banner zelf kan desgewenst maandelijks worden gewisseld.

Nieuwsbrief