Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Veelgestelde vragen over DuikeninBeeld

Heb jij een vraag over DuikeninBeeld of over een onderdeel van de website? Hopelijk vind je het antwoord hieronder bij de veelgestelde vragen.

Staat je vraag er niet bij, dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar redactie@duikeninbeeld.tv. Wij doen ons best om je vraag dan binnen enkele werkdagen te beantwoorden.

Deze lijst is nog in ontwikkeling en zal worden aangevuld met meer vragen!

Algemeen

Wat is DuikeninBeeld?

DuikeninBeeld is het online platform voor Nederlandstalige duikers, snorkelaars, freedivers en iedereen die interesse heeft in de wereld onder water. Het is de plek waar je terecht kunt voor inspiratie en informatie, en de plek waar je ook zelf je duikbeleving kunt delen als Duikreporter of in de Fotogalerie.

Hoe kan ik DuikeninBeeld bereiken?

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar redactie@duikeninbeeld.tv. Wij doen ons best om je vraag dan binnen enkele werkdagen te beantwoorden.

Wat kost DuikeninBeeld?

Niets!
Je betaalt niets voor het gebruik van DuikeninBeeld, je kunt er 24/7 gratis gebruik van maken.
De leukste website voor en door duikers wordt samengesteld door vrijwilligers die hun enthousiasme voor duiken, snorkelen en freediving maar al te graag met jou delen.
Dat betekent overigens wél dat je advertenties op de website tegenkomt – dankzij onze partners kunnen wij de website draaiende houden en ontwikkelen en leuke acties voor jou als bezoeker opzetten.

Wie maken DuikeninBeeld?

DuikeninBeeld wordt gemaakt door jou en mij!
Wij werken met een redactie en een team van vrijwilligers die hun enthousiasme voor duiken delen en/of dé specialist zijn op een bepaald gebied. Maar je vindt niet alleen hun content op DuikeninBeeld. Ook jij als duiker, snorkelaar of freediver kunt je verhaal, je foto’s en/of je video delen op de website – als Duikreporter of in de Fotogalerie.

Hoe kan ik een tip doorgeven?

We zijn gek op tips! Want onze bezoekers zijn onze ogen en oren in de duikwereld. Heb je een tip? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar redactie@duikeninbeeld.tv. Wij komen binnen enkele werkdagen bij je terug met een reactie.

Ik heb een leuk idee voor content - hoe neem ik contact met jullie op?

Heb je een goed idee voor content? Neem vooral contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar redactie@duikeninbeeld.tv. Wij komen binnen enkele werkdagen bij je terug met een reactie.

Iets werkt niet goed op DuikeninBeeld - hoe meld ik het?

Ai… dat is niet de bedoeling. Maar helaas kan het gebeuren – een foutje van ons, een technisch probleem, een bug, een systeemfout. Hoe goed we ook onze best doen om alles goed te laten verlopen, we blijven mensen en zelfs systemen zijn niet onfeilbaar. We vinden het erg fijn als je het ons laat weten. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar redactie@duikeninbeeld.tv. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een reactie en hopelijk een oplossing.

Duikreporter

Wie kan Duikreporter worden?

Iedereen! Iedereen die duikt, snorkelt of freedivet en enthousiast zijn of haar beleving wil delen met anderen.

Hoe word je Duikreporter?

Dat is heel simpel! Je hoeft alleen maar een account aan te maken op DuikeninBeeld. Zodra je een account hebt (dat is in 2 minuten geregeld!), kun je een duikreport uploaden.

Account en profiel

Hoe kan ik een profielfoto toevoegen/veranderen?

Op dit moment is het vanwege een vervelende bug niet mogelijk om zelf een profielfoto aan je account toe te voegen of deze te wijzigen. Maar wij kunnen het wel voor je doen! Mail je profielfoto naar redactie@duikeninbeeld.tv en wij zorgen dat je echt ‘smoel’ krijgt op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief