Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Veelgestelde vragen over DuikeninBeeld

Heb jij een vraag over DuikeninBeeld of over een onderdeel van de website? Hopelijk vind je het antwoord hieronder bij de veelgestelde vragen.

Staat je vraag er niet bij, dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar redactie@duikeninbeeld.tv. Wij doen ons best om je vraag dan binnen enkele werkdagen te beantwoorden.

Deze lijst is nog in ontwikkeling en zal worden aangevuld met meer vragen!

Algemeen

Wat is DuikeninBeeld?

DuikeninBeeld is het online platform voor Nederlandstalige duikers, snorkelaars, freedivers en iedereen die interesse heeft in de wereld onder water. Het is de plek waar je terecht kunt voor inspiratie en informatie, en de plek waar je ook zelf je duikbeleving kunt delen als Duikreporter of in de Fotogalerie.

Hoe kan ik DuikeninBeeld bereiken?

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar redactie@duikeninbeeld.tv. Wij doen ons best om je vraag dan binnen enkele werkdagen te beantwoorden.

Wat kost DuikeninBeeld?

Niets!
Je betaalt niets voor het gebruik van DuikeninBeeld, je kunt er 24/7 gratis gebruik van maken.
De leukste website voor en door duikers wordt samengesteld door vrijwilligers die hun enthousiasme voor duiken, snorkelen en freediving maar al te graag met jou delen.
Dat betekent overigens wél dat je advertenties op de website tegenkomt – dankzij onze partners kunnen wij de website draaiende houden en ontwikkelen en leuke acties voor jou als bezoeker opzetten.

Wie maken DuikeninBeeld?

DuikeninBeeld wordt gemaakt door jou en mij!
Wij werken met een redactie en een team van vrijwilligers die hun enthousiasme voor duiken delen en/of dé specialist zijn op een bepaald gebied. Maar je vindt niet alleen hun content op DuikeninBeeld. Ook jij als duiker, snorkelaar of freediver kunt je verhaal, je foto’s en/of je video delen op de website – als Duikreporter of in de Fotogalerie.

Hoe kan ik een tip doorgeven?

We zijn gek op tips! Want onze bezoekers zijn onze ogen en oren in de duikwereld. Heb je een tip? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar redactie@duikeninbeeld.tv. Wij komen binnen enkele werkdagen bij je terug met een reactie.

Ik heb een leuk idee voor content - hoe neem ik contact met jullie op?

Heb je een goed idee voor content? Neem vooral contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar redactie@duikeninbeeld.tv. Wij komen binnen enkele werkdagen bij je terug met een reactie.

Iets werkt niet goed op DuikeninBeeld - hoe meld ik het?

Ai… dat is niet de bedoeling. Maar helaas kan het gebeuren – een foutje van ons, een technisch probleem, een bug, een systeemfout. Hoe goed we ook onze best doen om alles goed te laten verlopen, we blijven mensen en zelfs systemen zijn niet onfeilbaar. We vinden het erg fijn als je het ons laat weten. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar redactie@duikeninbeeld.tv. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een reactie en hopelijk een oplossing.

Duikreporter

Wie kan Duikreporter worden?

Iedereen! Iedereen die duikt, snorkelt of freedivet en enthousiast zijn of haar beleving wil delen met anderen.

Hoe word je Duikreporter?

Dat is heel simpel! Je hoeft alleen maar een account aan te maken op DuikeninBeeld. Zodra je een account hebt (dat is in 2 minuten geregeld!), kun je een duikreport uploaden.

Account en profiel

Hoe kan ik een profielfoto toevoegen/veranderen?

Op dit moment is het vanwege een vervelende bug niet mogelijk om zelf een profielfoto aan je account toe te voegen of deze te wijzigen. Maar wij kunnen het wel voor je doen! Mail je profielfoto naar redactie@duikeninbeeld.tv en wij zorgen dat je echt ‘smoel’ krijgt op DuikeninBeeld.

Advertenties

Waarom zie ik banners en gesponsorde berichten op DuikeninBeeld?

Dat is simpel! Mede dankzij onze adverteerders kunnen wij DuikeninBeeld 24/7 gratis aan jou aanbieden en draaiende houden. Onze website wordt weliswaar grotendeels gemaakt door enthousiaste vrijwilligers, maar we maken ook kosten – zoals elk bedrijf.

Hoe zie ik of iets een advertorial is?

Boven de titel van een bericht wordt in een blauwe balk de categorie vermeld – advertorial wil zeggen dat het partnercontent is. Overigens staat onder de titel de auteur ofwel de maker van de content.

Ik heb een bedrijf. Kan ik ook adverteren?

Ja, dat kan! We hebben allerlei mogelijkheden voor het plaatsen van advertorials en banners. Voor duikcentra en -resorts in het buitenland hebben we ook speciale jaarpakketten voor de bestemmingspagina’s. Meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar redactie@duikeninbeeld.tv.

Ik organiseer een event. Kan ik dat op DuikeninBeeld aankondigen?

Ja, dat kan als het een openbaar duikgerelateerd event voor een Nederlandstalige doelgroep van duikers, snorkelaars en/of freedivers is.

Events van commerciële partijen/met commercieel doel: we plaatsen een korte omschrijving (25 woorden) met link en foto in onze agenda. Wil je meer exposure, dan kun je adverteren in de vorm van een nieuwsitem – dit wordt ook gedeeld in de sociale media.
Events van niet-commerciële partijen/zonder commercieel doel: stuur ons een tekst van maximaal 150 woorden met een foto (zonder tekst en logo, minimaal 1600 px breed). We plaatsen het bericht in onze newsfeed, delen het in de sociale media en plaatsen het in de agenda.

DuikeninBeeld behoudt zich het recht voor om te bepalen in welke van deze twee categorieën het event thuishoort, en/of om een event niet in de agenda op te nemen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar redactie@duikeninbeeld.tv.

Nieuwsbrief