Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Materiaal

Oceama duiklampen – Een complete lijn voor elke duiker en filmer

Onmisbaar tijdens elke duik – een goede duiklamp. Oceama heeft een complete lijn voor elk type duiker en elk type duik.

Een duiklamp is onmisbaar voor elke duiker. Ja, ook als je alleen bij daglicht duikt. Een duiklamp brengt immers niet alleen licht in de duisternis, maar geeft de onderwaterwereld ook kleur! Of je nu gaat voor een klein back-uplampje of een volledige kabellamp of een set filmlampen, duiken wordt nog kleurrijker met Oceama.

Al vele jaren ontwikkelt het bedrijf Oceama hoogwaardige duiklampen voor verschillende toepassingen – van ‘gewoon’ sportduiken tot technisch duiken, sidemount- en grotduiken en ook voor onderwatervideo.

De nieuwste ledtechnologie

Onvermoeibaar werkt het merk, dat van oorsprong Duits is en dus degelijkheid hoog in het vaandel heeft staan, aan nieuwe modellen met altijd de modernste en meest geavanceerde ledtechnologie. Alleen zo kunnen duikers wereldwijd altijd beschikken over de meest vooruitstrevende en moderne ledlampen, die ook nog eens uitblinken door de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Met elk nieuw model worden honderden duiken gemaakt door testduikers. Pas als alles klopt, komt het model op de markt – vrij van kwaliteitsproblemen en tot in de kleinste puntjes geperfectioneerd. Dit is precies waar OCEAMA voor staat.

De Oceama duiklampen worden onderverdeeld in vier categorieën: Klein maar krachtig, Aandachttrekkers, Krachtpatsers en Film en foto.
Hieronder staan de modellen per categorie. Wil je meer weten over een bepaalde lamp, klik op het blok en een pagina met specificaties opent zich.

Klein, maar krachtig

Aandachttrekkers

Krachtpatsers

Film en foto

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief