Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

AmilcoSports zet Metalsub-robot in

Ook Amilco levert met haar snorkelmaskers een bijdrage aan de veiligheid in deze coronatijd en ontwikkelde zelf een connector voor de snorkelvolgelaatsmaskers. De robot van Metalsub doet goed werk!


Naar aanleiding van de vraag om full face snorkelmaskers als hulpmiddel te gebruiken in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) hebben wij een connector ontwikkeld voor onze full face snorkelmaskers. De connector wordt geplaatst op de locatie waar normaal de snorkelpijp geplaatst wordt en past perfect op een aantal geselecteerde full face snorkelmasker modellen van de merken Atlantis, Sea Turtle en X10. Deze connector is van industriële kwaliteit en wordt met behulp van een CNC-freesmachine gemaakt uit POM (Delrin, hard kunststof).

De full face maskers zijn oorspronkelijk bedoeld voor recreatief snorkelen. De connector heeft een binnendiameter van 22mm waarop bijvoorbeeld een beademingsluchtfilter geplaatst kan worden. De getoonde combinatie (full face snorkelmasker + connector) is niet medisch gekeurd en heeft ook geen CE-keur maar kan in de huidige situatie misschien een hulpmiddel zijn. Dit laten wij aan deskundigen over om te beoordelen.

Amilco Benelux B.V. levert de connector op non-profit basis voor de geselecteerde modellen en medische doeleinden.

www.amilcosports.nl
contact@amilco.nl

Wil je de robot aan het werk zien? Klik hier!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief