Inloggen

Wachtwoord vergeten?

De leukste duikcadeaus

Op zoek naar een cadeautje voor een duiker, een snorkelaar of een freediver? Of gewoon voor jezelf? Wij hebben een paar ideetjes voor je.

Tip! Loop ook eens binnen bij een duikwinkel voor een verrassend duikcadeau.

Oceanic_Dive Housing manta ray

Oceanic+ Dive Housing

Met deze onderwaterbehuizing kun je onder water je iPhone als onderwatercamera en als duikcomputer gebruiken. Twee cadeaus in één! 

Op onderwateravontuur!

Het boek waar elk kind blij van wordt – SSI Explorers. Ga mee op avontuur in de onderwaterwereld! En nog leuker, meld je kind aan voor het programma SSI Explorers bij een Traning Center in de buurt.

Handboek voor filmers

Tips & Tricks voor wie onder water gaat filmen! Dit handboek van Ronald Faber, zelf filmmaker, helpt je een eind op weg.

 

Je mooiste foto op Chromaluxe

Een duikfoto, een foto van je kids of vrienden, die mooie vakantiefoto… laat een speciale foto afdrukken op Chromaluxe en je hebt een cadeau voor het leven!

 

 

Naar Duikvaker

Hoe leuk is dat! Geef tickets voor Duikvaker, het leukste duikevent van het jaar, dat in het eerste weekend van februari 2024 plaatsvindt. Een cadeau dat bolstaat van de duikinspiratie! 

 

Een echte DuikeninBeeld muts!

Altijd een warm hoofd en je oren goed beschermd? Of je nu in de winter buiten bent of in de wind op een boot in tropische oorden zit, deze exclusieve DuikeninBeeld muts is altijd een uitkomst! Prijs 12,50 euro (inclusief verzendkosten binnen NL). Klik op de knop en bestel! 

Scubapro_Seawing-Supernova_durand-20210831-80632

Seawing Nova vinnen

Lichtgewicht vinnen van Scubapro waarmee je alle kanten uit kunt: te gebruiken als fullfoot of als openhielvin.

Snorkelsets voor jong en oud

Snorkelen is voor iedereen. Met de sets van Atlantis ga je mooie avonturen beleven! 

Het basisboek voor de fotograaf

Ga jij onder water fotograferen of ben je er nog niet zo lang mee bezig, dan is het Handboek digitale onderwaterfotografie een aanrader! Vol handige tips én een bijlage specifiek gericht op jouw camera.

 

Deze pagina kan veranderen… er kunnen cadeau-ideeën bij komen of er weer af gaan. Kom nog ees terug voor meer inspiratie.

Nieuwsbrief