Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Seawing Supernova vinnen geven je vleugels onder water

De nieuwe Seawing Supernova vinnen van SCUBAPRO luiden een nieuw tijdperk in! Met deze krachtige én handige vinnen krijgt elke duiker onder water vleugels. 

SCUBAPRO’s Seawing Supernova is de volgende generatie krachtige SCUBAPRO vinnen. Het is – mét recht – de overtreffende trap van de Seawing Nova, zowel qua prestatie en constructie als qua pasvorm en gebruik.

De juiste hoek

Door het flexibele paneel in het midden wordt de hoek gefinetuned op basis van de kracht van de vinslag – bij een rustige vinslag wordt de hoek van het blad automatisch verkleind. Zwem je voluit, dan wordt het blad in een grotere hoek gezet. De kracht van de slag is bepalend. In het geval van de frogkick en andere vinslagen heb je meer controle dankzij de nieuwe vleugeltjes met twee punten – je zult aanmerkelijk beter kunnen manoeuvreren.

Met open én met gesloten hiel

Dankzij het innovatieve ontwerp van de Seawing Supernova – de voetpocket en het blad zijn als twee losse delen gegoten – kun je de vinnen handig meenemen. En met de optionele voetpocket met gesloten hiel pas je de vinnen aan voor gebruik in warm water.

De nieuwe Seawing Supernova is dé hoogwaardige vin voor enthousiaste recreatieve en professionele duikers die onder alle duikomstandigheden willen kunnen rekenen op maximale snelheid, kracht en controle.

Innovatief – de hoek van het blad past zich aan de kracht van je slag aan

Echte Scubapro pluspunten!

 • Het middenpaneel van het blad past de hoek van het blad aan op basis van de kracht van de vinslag – dat betekent minder inspanning als je rustig rondzwemt, en maximale kracht als het nodig is.
 • De innovatieve vorm van het blad staat voor meer kracht, meer snelheid en grotere wendbaarheid.
 • Door de kanalen in het centrale deel van blad stroomt het water achterwaarts met als gevolg een efficiëntere slag en meer voortstuwing.
 • De Pivot Control Technology zorgt dat het blad in een optimale hoek tussen 40º en 50º staat.
 • Dankzij de vleugeltjes met twee punten heb je meer controle en kun je beter manoeuvreren bij gebruik van de frogkick en andere slagen.
 • Het blad en de voetpocket zijn afzonderlijk gegoten en met een sterk Socket-Lock Connecting System aan elkaar bevestigd – eenvoudig te (de)monteren.
 • Gemaakt van eersteklas Monprene® voor een lange levensduur.
 • Wordt geleverd als kant-en-klare set met voetpocket (open hiel) en blad.
 • Geschikt voor gekleurde Scuba Skegs
 • Voetpocket met gesloten hiel is los verkrijgbaar voor gebruik in warm water, waar schoentjes niet nodig zijn.
 • Door de uitvoering in twee delen kun je de vinnen eenvoudig meenemen en beter inzetbaar

Multifunctioneel – je kunt de voetpockets wisselen

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief