Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken

Duiken leren!

Duiken! Het kan (bijna) overal waar water is – in eigen land, in tropische oorden, in het koude water dichter bij de polen, in zoet en zout water, in diep en ondiep water en door jong en oud. Maar waar moet je zijn als je wilt leren duiken?

Duiken is dé manier om een kijkje te nemen in een wereld waar relatief gezien maar heel weinig mensen komen! Met een voorraad lucht in je duikfles kun je relaxt genieten van het onderwaterleven. Duiken is vooral ook een veilige activiteit, zo lang je maar weet wat je doet. En dat leer je tijdens een duikopleiding!

Bij onderstaande organisaties kun je terecht voor een duikopleiding – sommige bieden recreatieve opleidingen aan (daar moet je zijn als beginnende duiker), andere technische opleidingen en weer andere beide. Gekwalificeerde instructeurs brengen je de kennis en vaardigheden bij om veilig onder water te verblijven. En na de eerste (basis)opleiding kun je allerlei kanten uit – je kunt vervolgopleidingen volgen en je verdiepen in speciale vormen van duiken of misschien wil je zelf wel duikers begeleiden of opleiden.

Ben je in het buitenland en wil je daar leren duiken? Ook dat kan! Maar let op dat je kiest voor een opleidingsorganisatie die internationaal wordt erkend.

Wil je meer weten over de opleidingen van onderstaande organisaties? Klik op het logo. Veel plezier met leren duiken!

duiken leren

1 reactie

  1. Mooi artikel

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief