Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Wat is Duikreporter?

Wat Duikreporter is? Of moeten we zeggen ‘wie is Duikreporter’?

Duikreporter is een rubriek op DuikeninBeeld, waar iedereen zijn duikbelevenissen in woord en/of in beeld kan delen. Ook jij! En dat maakt je een Duikreporter.

In de rubriek is plaats voor iedereen. Verhalen, verhaaltjes, foto’s en/of video’s, je kunt het hier allemaal delen (klik hier!). En dat kun je een keertje doen, maar ook veel vaker. En echt… je hoeft niet de beste verhalenverteller, fotograaf of filmer te zijn… als je maar enthousiast bent! Daar gaat het om binnen de duiksport én op DuikeninBeeld.

Heb je iets leuks beleefd of een prachtige duik gemaakt? Ben je op vakantie geweest, heb je een duikevenement bezocht of die leuke opleiding gevolgd? Het kan allemaal, zo lang de rode draad duiken, snorkelen, freediven of de onderwaterwereld is!

Belangrijk!
Een Duikreporter is een duiker of snorkelaar die zijn persoonlijke beleving deelt. Ben je met een duikschool of reisbureau op pad geweest, dan mag je best een keer de naam in de tekst noemen. Maar het mag geen commercial zijn. De redactie behoudt zich dan ook het recht voor reclame te weigeren.
Duikreporter is géén rubriek voor bedrijven! Wil je reclame maken? We hebben daarvoor prachtige mogelijkheden.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief