Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken

Duikreporter – ook voor jou!

Leuk hè, duiken? Keer op keer weet de onderwaterwereld je te verbazen – of je nu om de hoek duikt of in een tropisch warme of poolkoude zee. En wat is er na de duik leuker dan je belevenissen delen met andere duikers, familie en vrienden? Dat kan op DuikeninBeeld – als Duikreporter.

DuikeninBeeld is voor en door duikers. Dat betekent dat er op dit online platform alle plek is voor jouw verhalen, foto’s en/of filmpjes. Je kunt ze delen met andere duikers en met niet-duikers. We stellen maar één ‘eis’ – de rode draad is duiken. Verder mag je duikreport zich onder of boven water afspelen, in zwembad of buitenwater, tijdens een beurs of een activiteit van de duikclub, in Nederlands of Belgisch water of waar dan ook op deze planeet. Je kiest zelf of je 3 regels tekst plaatst of juist een langer verhaal, je plaatst er foto’s of niet, en je kunt een filmpje plaatsen. Een combinatie kan natuurlijk ook. Eigenlijk kan én mag alles. DuikeninBeeld is niet voor niets de leukste website voor en door duikers!

Duikreporter is écht voor iedereen!
Verhaal(tje), foto’s en/of filmpje? Dat is aan jou!

Hoe je Duikreporter wordt

Heel simpel… door een duikreport te plaatsen. Je kunt zelf je tekst (kort, lang of geen) uploaden naar DuikeninBeeld, samen met maximaal 5 foto’s en/of een link naar je eigen film (of die van je duikbuddy, met zijn/haar toestemming) op YouTube of Vimeo. Eenmalig vragen wij je te registreren (account aanmaken).
Als je foto’s bij het duikreport uploadt, zorg dan dat ze minimaal 1200*800 pixels groot zijn en dat je ze een unieke naam geeft bestaande uit je voor- en achternaam, de datum en een steekwoord. Om een voorbeeld te geven: Rob-Snorkel_20160115_snoek.

Na het uploaden komt je duikreport binnen enkele werkdagen op de website. Wij delen het daarna ook via onze Facebook-pagina en Twitter. De kans is dus groot dat heel veel duikers meegenieten van jouw duik!

Lees verder onder advertentie.

Echt voor iedereen!

Vele duikers, snorkelaars en freedivers gingen je al voor. Neem René Weterings bijvoorbeeld, die al sinds het eerste begin van Duikreporter in 2012 zijn verhalen en foto’s plaatst. «Ik vind het leuk om mijn actuele duikbelevingen in zowel beeld als woord met anderen te delen. Het geeft mijn duiken toegevoegde waarde en het is leuk om te horen of lezen dat mijn duikreports door anderen ook daadwerkelijk gelezen worden.» En nog altijd is René, die inmiddels 5-voudig Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie is, actief!

Inmiddels hebben we heel veel Duikreporters. En echt, ze zijn niet allemaal kampioen in iets. Nee, het zijn vooral allemaal duikers, snorkelaars en freedivers die enthousiast zijn en dat willen delen. Sommigen delen één keer een verhaal of filmpje, weer anderen doen verslag van speciale momenten of een geweldige duik of vakantie en er is ook een groep duikers die van elke duik een verslag maakt. Hoe vaak je iets plaatst, bepaal je helemaal zelf! Geen foto’s of filmpje? Geen probleem, een mooi verhaal is net zo leuk.

Leuk om te doen én leuk om te lezen!

Het plaatsen van één duikreport is leuk, maar als je het vaker doet, wordt DuikeninBeeld niet alleen een soort logboek voor jezelf, maar vormen je duikreports ook een bron van inspiratie voor andere duikers. Veel duikers gaan na het lezen van een duikreport toch eens kijken op een andere duikplaats of lezen hoe het duiken op minder bekende bestemmingen is. Of ze genieten gewoon van de verhalen, foto’s en films van Duikreporters!

Waar wacht je nog op? Je eerste fans heb je al – dat zijn wij namelijk!

Nieuwsbrief