Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Béate Hebly – DuikeninBeeld ONK-team in de startblokken

Hoe leuk is dat? Béate is een van de fotografen in het DuikeninBeeld ONK-team onder leiding van Edwin van der Sande. De eerste stappen zijn gezet!

Wat krijg je als je 6 beginnende onderwaterfotografen bij elkaar zet o.l.v. Edwin van der Sande? Juist! het ‘Duiken in Beeld ONK team’! Wat het leuk maakt om van dit team deel uit te maken, is dat je met anderen je passie voor onderwaterfotografie kunt delen. Als team komen we zowel in het echt als digitaal bij elkaar, omdat we verspreid over Nederland wonen.

Edwin laat zowel de artistieke aspecten als de technische aspecten aan bod komen. In theorie weten we nu dus hoe we dé winnende foto maken voor het ONK. De praktijk is wat weerbarstiger met de nodige pieken, maar zeker ook dalen (waarom kijkt die garnaal nu precies de verkeerde kant op, waarom heb ik net op de verkeerde plek schergesteld, je herkent het misschien wel…).

Als team hebben we afgesproken dat elk teamlid één foto zal gaan aanleveren voor het ONK. Deze foto’s gaan we later in het seizoen gezamenlijk selecteren. We gaan niet per se voor de winst, maar voor maximale ontwikkeling (al zullen we niet klagen als we een podiumplaats behalen). We gaan gewoon lekker veel duiken en veel plaatjes schieten onder water komende tijd. De ontwikkeling is binnen het team al zeker te zien. Wordt vervolgd…

Duiken in Beeld ONK-128365

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief