Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Carla van Westing – Nederland 30-4 t/m 9-5-2012

Duikreporter Carla van Westing duikt! Een week lang op verschillende plekken in Nederland.


Datum:   30 april tot 9 mei 2012
Duiklocatie: diverse duiklocaties in Nederland

duikreport-call-to-action-350x85

Te druk gehad om een report te schrijven, maar heb wel heerlijk gedoken.

Eerst twee keer naar de Zeelandbrug geweest om sepia’s te zoeken, maar als ik alleen duik, is die kans erg klein. Ik lig dan alleen maar met mijn neus op de stenen. Tussendoor les gegeven in de Galderse meren.

Ook nog bij Burghsluis wezen duiken om te verzamelen voor de wandeling langs de vloedlijn. Is een bezigheid van de biologische werkgroep van de NOB. Ondanks de giga drukte 6 mei, toch ontzettend veel leuke beesten kunnen verzamelen om te laten zien. De bakken hebben we daarna op Neeltje Jans geplaatst en alle dieren daar in geplaatst om te laten zien aan de deelnemers van de wandeling. Iedereen was erg enthousiast, zoals altijd eigenlijk. Blijft een erg leuke bezigheid, mensen kennis laten maken met het leven in de Oosterschelde. Alles is uiteraard, zoals in onze vergunning staat, later op de dag weer teruggezet in de Oosterschelde.

Woensdag nog een keertje op sepia jacht geweest bij de Bergsediepsluis. Wat een drukte en wat een stof, echt niet leuk meer. Je vraagt je af waar en hoe mensen leren duiken tegenwoordig…..Maar, we hebben door het vele stof heen pijlinktvissen en sepia’s gezien. Ik ga binnenkort wel lekker een keertje overdag doordeweeks.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief