Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Snorkelmaskers 2019 – Ocean Reef ARIA QR

Snorkelvolgelaatsmaskers zijn er in alle soorten en maten. Dit vindt het DuikeninBeeld-testteam van het OCEAN REEF Aria QR masker.

Klik hier voor de gehele test inclusief toelichting.

Een nieuwe uitvoering van het Aria snorkelvolgelaatsmasker.
Net als de ‘gewone’ Aria ziet de Aria QR er stevig, degelijk en professioneel uit. Het plaatsen en verwijderen van de snorkel gaat makkelijker dan bij veel andere maskers in de test en lijkt ook een duurzamere methode te zijn.

Door de toevoeging van clips aan de onderkant (QR = quick release) is de maskerband daar los te klikken, waardoor we dit masker nog makkelijker opzetten dan de originele versie. De clips zijn draaibaar, maar als de banden eenmaal goed zitten, worden ze ‘vergrendeld’ en kunnen de banden niet van hun positie wegglijden. De banden zijn aan de bovenzijde iets hoger bevestigd dan bij oorspronkelijke ARIA Classic, wat het draagcomfort verder moet vergroten – wij vinden het prettig zitten.

In het water merken is het snel duidelijk: dit is de beproefde technologie van Ocean Reef. Het snorkelmasker sluit goed af, zit lekker en beslaat niet. Het ademgemak is uitstekend en ook het waterloosventiel werkt goed en snel.

Een snorkelmasker met alleen maar pluspunten, aldus de testers!

GoPro-houder: Ja
Glazen op sterkte: Optioneel
Communicatie: Optioneel
Reserveonderdelen: Nee
Verpakking: Tasje
Gebruiksaanwijzing: Ja
Maat: S/M, M/L en L/XL

De snorkelmaskers zijn getest door een team van duikers, materiaalkenners en niet-duikers. Maar wat onze testers als prettig of minder prettig bestempelen, kan jij natuurlijk anders ervaren.

Ga je een snorkelmasker aanschaffen, pas het eerst en beter nog, probeer het voordat je het koopt. Klik hier voor de punten waar je bij aanschaf zeker op moet letten.

Veel snorkelplezier!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief