Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Snorkelmaskers 2019 – Puluz Freebreath

Snorkelvolgelaatsmaskers zijn er in alle soorten en maten. Dit vindt het DuikeninBeeld-testteam van het Puluz Freebreath masker (model PU251g).

Klik hier voor de gehele test inclusief toelichting.

De snorkel van de Puluz is zo gemonteerd – alleen voelen en horen we niet dat hij vastklikt. Maar vast zit hij zeker.

Het masker met elastische banden voelt comfortabel aan op het gezicht, ondanks de nokjes in de siliconen rand. In het water heb je daar geen last van, mits je echt de goede maat gebruikt. Is het masker net aan de kleine kant voor je gezicht, dan voel je de nokjes wel heel nadrukkelijk.

Het masker beslaat lichtjes, maar niet vervelend, en het waterloosventiel werkt goed. Zorg wel dat je het masker echt goed positioneert op je gezicht, anders komt er steeds water binnen bij het snorkelen. Al met al een redelijk masker.

GoPro-houder: Standaard
Glazen op sterkte: Nee
Reserveonderdelen: Standaard
Verpakking: Nettasje
Gebruiksaanwijzing: Ja
Maat: S/M en L/XL
Maataanduiding in masker: Ja

De snorkelmaskers zijn getest door een team van duikers, materiaalkenners en niet-duikers. Maar wat onze testers als prettig of minder prettig bestempelen, kan jij natuurlijk anders ervaren.

Ga je een snorkelmasker aanschaffen, pas het eerst en beter nog, probeer het voordat je het koopt. Klik hier voor de punten waar je bij aanschaf zeker op moet letten.

Veel snorkelplezier!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief