Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Snorkelmaskers 2019 – Ocean Reef Uno

Snorkelvolgelaatsmaskers zijn er in alle soorten en maten. Dit vindt het DuikeninBeeld-testteam van het UNO masker van OCEAN REEF.

Klik hier voor de gehele test inclusief toelichting.

De Uno is het broertje (of zusje) van de OCEAN REEF Aria. Dat zie je meteen en je merkt het ook aan de eigenschappen, bij het opzetten, enzovoort. De pasvorm van het masker is erg goed, de siliconen rand voelt prettig aan op het gezicht.
Het grootste verschil zit ‘m voor zover wij hebben kunnen merken, in de banden. De rubberen banden zijn lastiger strak te trekken en bij dames met lang haar kost dit zeker een paar haren. Maar als de banden eenmaal goed zitten, zit het hele snorkelmasker goed. Bij het afzetten van het masker werken de siliconen banden ook niet echt mee.

Kijk je naar het geheel, dan is dit een goed masker: het zicht is goed, het draagcomfort is prima, ademen gaat makkelijk, het waterloosventiel werkt zoals het hoort, en het masker beslaat niet. Kortom: een prima masker.

GoPro-houder Optioneel
Glazen op sterkte: Optioneel
Communicatie: Optioneel
Verpakking: Doos
Gebruiksaanwijzing: Er staat een stappenplan op de doos
Maat: S/M en L/XL
Maataanduiding in masker: Ja

De snorkelmaskers zijn getest door een team van duikers, materiaalkenners en niet-duikers. Maar wat onze testers als prettig of minder prettig bestempelen, kan jij natuurlijk anders ervaren.

Ga je een snorkelmasker aanschaffen, pas het eerst en beter nog, probeer het voordat je het koopt. Klik hier voor de punten waar je bij aanschaf zeker op moet letten.

Veel snorkelplezier!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief