Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Snorkelmaskers 2019 – Ocean Reef ARIA Classic

Snorkelvolgelaatsmaskers zijn er in alle soorten en maten. Dit vindt het DuikeninBeeld-testteam van het OCEAN REEF Aria Classic masker.

Klik hier voor de gehele test inclusief toelichting.

Dit snorkelvolgelaatsmasker staat al twee jaar in onze top van favoriete maskers (als ARIA), en dat is niet voor niets! De ARIA Classic, het oorspronkelijke model, oogt en voelt goed. De bijgeleverde gebruiksaanwijzing is heel duidelijk en laat geen ruimte voor fouten – het is een stappenplan in pictogrammen.

De pasvorm is erg goed, de siliconen rand voelt comfortabel aan op het gezicht. De netjes afgestikte elastieken banden zijn lang genoeg om het masker makkelijk op te zetten en goed aan te trekken.

In het water scoort de ARIA Classic op alle testpunten helemaal goed: geen lekkage, geen beslagen venster, goed zicht, een goed werkend waterloosventiel en moeiteloos ademhalen.

Kortom, een echte aanrader en waar voor je geld!

GoPro-houder: Optioneel
Glazen op sterkte: Optioneel
Communicatie: Optioneel
Reserveonderdelen: Nee
Verpakking: Tasje
Gebruiksaanwijzing: Ja
Maat: S/M, L/XL

De snorkelmaskers zijn getest door een team van duikers, materiaalkenners en niet-duikers. Maar wat onze testers als prettig of minder prettig bestempelen, kan jij natuurlijk anders ervaren.

Ga je een snorkelmasker aanschaffen, pas het eerst en beter nog, probeer het voordat je het koopt. Klik hier voor de punten waar je bij aanschaf zeker op moet letten.

Veel snorkelplezier!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief