Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Snorkelmaskers 2019 – Sea Turtle

Snorkelvolgelaatsmaskers zijn er in alle soorten en maten. Dit vindt het DuikeninBeeld-testteam van het Sea Turtle masker.

Klik hier voor de gehele test inclusief toelichting.

Klik! Dit geluid is duidelijk te horen als we de snorkel monteren. De snorkel sluit af met een o-ring.
Het opzetten van het masker gaat makkelijk en het geheel zit erg prettig – ook de elastische banden zijn prettig. Het geeft onze testers meteen al het gevoel dat dit een betrouwbaar en goed masker is.

En dat is in het water niet anders. Het gezichtsveld is goed en groot. Het venster beslaat niet. Tijdens het snorkelen willen we natuurlijk het waterloosventiel testen, maar aangezien het masker niet lekt, moeten we er bewust water in laten lopen. En dat loopt via het waterloosventiel goed weg.

Het snorkelmasker is één van onze favorieten in deze test – wow! En verwar het niet met zijn broertje Seaturtle De Luxe, die wij ook hebben getest.

GoPro-houder: Standaard
Glazen op sterkte: Nee
Reserveonderdelen: Standaard
Verpakking: Nettasje
Gebruiksaanwijzing: Ja
Maat: S/M en L/XL
Maataanduiding in masker: Ja

De snorkelmaskers zijn getest door een team van duikers, materiaalkenners en niet-duikers. Maar wat onze testers als prettig of minder prettig bestempelen, kan jij natuurlijk anders ervaren.

Ga je een snorkelmasker aanschaffen, pas het eerst en beter nog, probeer het voordat je het koopt. Klik hier voor de punten waar je bij aanschaf zeker op moet letten.

Veel snorkelplezier!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief