Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Snorkelmaskers 2019 – Atlantis

Snorkelvolgelaatsmaskers zijn er in alle soorten en maten. Dit vindt het DuikeninBeeld-testteam van het Atlantis masker.

Klik hier voor de gehele test inclusief toelichting.

De Atlantis heeft een makkelijk te bevestigen snorkel die afsluit met een o-ring. Het silicone voelt zacht maar toch stevig aan en het sluit goed af. De elastieken banden trekken makkelijk aan en blijven goed zitten.

In het water merk je dat er in de siliconen rand verstevigende nokjes zitten: deze worden door de waterdruk tegen het gezicht aan gedrukt. Boven water merken we dit niet maar in het water voelt één tester het lichtjes (tip: eerst proberen!). Het masker beslaat heel licht bij het uitademen maar de condens verdwijnt direct bij het inademen. Het gezichtsveld is goed net als het gemak van ademhalen.

Over het geheel genomen vinden onze testers de Atlantis een prettig masker met goed zicht.

GoPro-houder: Standaard
Glazen op sterkte: Nee
Reserveonderdelen: Standaard
Verpakking: Tasje
Gebruiksaanwijzing: Ja, Nederlandstalig
Maat: S/M en L/XL

De snorkelmaskers zijn getest door een team van duikers, materiaalkenners en niet-duikers. Maar wat onze testers als prettig of minder prettig bestempelen, kan jij natuurlijk anders ervaren.

Ga je een snorkelmasker aanschaffen, pas het eerst en beter nog, probeer het voordat je het koopt. Klik hier voor de punten waar je bij aanschaf zeker op moet letten.

Veel snorkelplezier!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief