Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Snorkelmaskers 2019 – Subea Easybreath

Snorkelvolgelaatsmaskers zijn er in alle soorten en maten. Dit vindt het DuikeninBeeld-testteam van het Subea Easybreath masker.

Klik hier voor de gehele test inclusief toelichting.

De Subea Easybreath scoorde altijd al goed in onze testen. Volgens de fabrikant zijn er kleine verbeteringen aangebracht ten opzichte van het model van vorig jaar, maar wij hebben ze niet opgemerkt. Wij blijven erbij: dit is gewoon een prettig snorkelmasker.

De snorkel is zowel makkelijk te monteren als te demonteren en het is een stevig geheel, je hebt niet de indruk dat je iets zult breken. De snorkel is vrij breed, wat het geheel wat massief maakt, maar het ziet er ook degelijk uit.

De elastische banden zijn goed te verstellen, ook als je het masker op hebt. Het draagcomfort is goed, net als het ademcomfort.

Het masker is in verschillende maten leverbaar en onze testers gebruiken dan ook verschillende maten. Het masker beslaat niet en zit prettig als je de juiste maat hebt.
Ook bij bewegingen van het gezicht blijft het Subea snorkelmasker goed afdichten. Het waterloosventiel werkt snel, het masker is zo leeg.

Meer valt er niet te zeggen, het Subea snorkelmasker is nog steeds een topper onder de snorkelmaskers.

GoPro-houder: Optioneel
Glazen op sterkte: Optioneel
Reserve onderdelen: Optioneel
Verpakking: Tasje in zelfde kleur als masker
Gebruiksaanwijzing: Ja, in meerdere talen, wel ingewikkeld
Maat: XS (kind 6-10 jaar), S/M en L/XL
Maataanduiding in masker: Nee

De snorkelmaskers zijn getest door een team van duikers, materiaalkenners en niet-duikers. Maar wat onze testers als prettig of minder prettig bestempelen, kan jij natuurlijk anders ervaren.

Ga je een snorkelmasker aanschaffen, pas het eerst en beter nog, probeer het voordat je het koopt. Klik hier voor de punten waar je bij aanschaf zeker op moet letten.

Veel snorkelplezier!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief