Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter / Snorkelreporter

Ad Aleman – Spelen met een mini-duiklamp

Slechts gewapend met een snorkel en een kleine duiklamp weet snorkelreporter Ad Aleman anemonen op een fraaie wijze in beeld te brengen.

Een tijdje geleden heb ik een mini duiklamp aangeschaft, die ik gebruik om te kijken op donkere plekken, maar ook als hulpmiddel om de camera gemakkelijker te laten scherpstellen. Een enkele keer heb ik deze ook gebruikt om extra licht toe te voegen, maar nu ga ik proberen wat ik kan bereiken met alleen de lamp als lichtbron. De enorme hoeveelheid Weduwerozen op de noordelijke strekdam van de Springersdiephaven zijn mijn modelen.

AdAleman 03092018 Weduweroos 1-70443

AdAleman 03092018 Weduweroos 2-70443

AdAleman 03092018 Weduweroos 3-70443

Tijdens het zoeken naar de geschikte anemonen ontdek ik een voor mij nieuwe zeedahlia

AdAleman 03092018 zeedahlia-70443

2 reacties

  1. Je wist het waarschijnlijk al, maar ik ben fan van jouw foto’s! Echt heel knap!

    REAGEREN
  2. Dank je

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief