Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Test snorkelmaskers: Ocean Reef ARIA

DuikeninBeeld testte in het voorjaar van 2018 een reeks snorkelmaskers. Dit vindt ons testteam van het OCEAN REEF Aria masker.

Klik hier voor de gehele test inclusief toelichting.

Bij de test in 2017 kwam de Aria als beste uit de bus en het masker oogt en voelt (ook bij onze nieuwe tester) onverminderd goed. De bijgeleverde gebruiksaanwijzing is heel duidelijk en laat geen ruimte voor fouten – het is een stappenplan in pictogrammen.

De pasvorm van het masker is erg goed, de siliconen rand voelt comfortabel aan op het gezicht. De netjes afgestikte elastieken banden zijn lang genoeg om het masker makkelijk op te zetten en goed aan te trekken.

In het water scoort de ARIA op alle testpunten helemaal goed: geen lekkage, geen beslagen venster, goed zicht, een goed werkend waterloosventiel en moeiteloos ademhalen.

Kortom, een echte aanrader en waar voor je geld!

GoPro-houder: Optioneel
Glazen op sterkte: Optioneel
Communicatie: Optioneel
Reserveonderdelen: Nee
Verpakking: Tasje
Gebruiksaanwijzing: Ja
Maat: XS, S/M, M/L en L/XL

De snorkelmaskers zijn getest door een team van duikers, materiaalkenners en niet-duikers. Maar wat onze testers als prettig of minder prettig bestempelen, kan jij natuurlijk anders ervaren.

Ga je een snorkelmasker aanschaffen, pas het eerst en beter nog, probeer het voordat je het koopt. Klik hier voor de punten waar je bij aanschaf zeker op moet letten.

Veel snorkelplezier!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief