Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Bert Peters – Duiken in Aruba

Het zicht is er veel beter dan op zijn geliefde Bergse Diepsluis. Het water is ook iets warmer: Bert Peters en zijn dochter duiken op Aruba en ontdekken een vliegtuigwrak.


Datum:  10 november 2016
Duiklocatie: Kantil Reef, Aruba

duikreport-call-to-action-350x85

GOPR1739-42976_Bert_Peters

We zijn inmiddels twee dagen op Aruba: hoogste tijd dus voor een duikje. Van deze vakantie maken we graag van de gelegenheid gebruik om de onderwaterwereld hier eens nader te gaan bekijken.
Al snel blijkt dat je op Aruba vrijwel uitsluitend bootduiken kunt maken, dus besluiten dit ook te gaan doen.

Vandaag melde mijn dochter en ik ons aan bij de duikschool om twee duiken te maken.

Aangekomen op de stek alles klaarmaken en dan plons het water in en dan begint je aire2 te blazen.
Thuis nooit geen last van gehad, zul altijd zien.  Na het af en aan koppelen van de slang is het probleem opgelost en kan de duik beginnen.

Ik vertel geen nieuws als ik zeg dat het zicht vergeleken met mijn geliefde duikstek Bergse Diepsluis enorm is.
Je ziet zoveel dat je bijna niet weet waar je moet filmen.

Bij de tweede duik van vandaag kwam ik voor een verrassing te staan: Normaal heb je duikbriefing maar in Aruba dus niet.
Ik zag in de verte iets wat lijkt op een vleugel van een vliegtuig en inderdaad….Er lag een vliegtuigwrak op de bodem van zee!

Dit bericht delen

Bert Peters
Bert Peters

Ik ben padi o.w.d. en ik duik sinds 1999. De teller staat inmiddels op 850 duiken. Ik duik wekelijks in Nederland en tijdens vakanties in het buitenland vaak samen met mijn dochter. Mijn favoriete duikstekken zijn in Zeeland, ik probeer ook alles zo goed mogelijk vast te leggen op film en deel deze dan graag op Facebook en Youtube.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Wanneer je de site blijft gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Op DuikeninBeeld gebruiken we functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Daarnaast gebruiken we analytics cookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het gebruikersgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken, en kunnen wij op basis daarvan de website verbeteren.

Sluiten