Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Freediving / Reizen / Snorkelen

Freediven met Aruba’s schildpadden

Social distancing en lockdown op een Caribisch eiland is ook niet ideaal, al zullen veel duikers daar anders over denken.  Juist nu maakt Jeffrey Kost één van zijn mooiste duiken op Aruba.

JE  MOOISTE DUIK
Duikers en snorkelaars vertellen over hun mooiste (snorkel)duik. Alle verhalen samen gaan een prachtig online duik(vakantie)boek vormen.

Voor mij als duikinstructeur valt er weinig les te geven want toeristen zijn er niet meer op het eiland. Voor de lokale bevolking is zelfs een avondklok ingesteld. De normaal zo drukke stranden zijn leeg – een bizar gezicht.

Om toch lekker bezig te zijn ga ik freediven met mijn dochter. Onze favoriete plek is Tres Trapi, waar we goed kunnen trainen. En in deze rust maak je zo maar ineens een van de mooiste duiken of freedives ooit!

De schildpadden zijn gewoon blij om ons te zien, nu er zo weinig duikers en snorkelaars zijn. Met zijn tweeën konden we eindeloos genieten van de schildpadden in het heldere water. Gewoon vanaf de kant, tussen de 1 en 6 meter diepte.

Normaal zo druk, nu zoveel rust. Wij gaan in quarantaine onder water!

Foto’s: Joost Boerman & Jeffrey Kost

En wat is jouw mooiste duik?
Zet je verhaal op ‘papier’ in 150 tot maximaal 500 woorden! Heb je er foto’s bij, dan kun je er één tot maximaal vijf bij plaatsen! Of misschien heb je wel een filmpje ervan gemaakt -zet dan ook de Youtube- of Vimeo-link erbij. Je kunt je verhaal mailen naar redactie@duikeninbeeld.tv. Wij zorgen dat je verhaal op DuikeninBeeld wordt gepubliceerd en in de sociale media wordt gedeeld. Meedoen kan tot 1 mei 2020.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief