Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Dive and Travel presenteert Indonesië en Filipijnen

Ook in januari 2019 kun je weer alles te weten komen over het duiken in Indonesië en de Filipijnen tijdens de bekende duikreis-informatieavonden van Dive and Travel.

Tijdens de twee avonden kom je alles te weten over deze geweldige duikbestemmingen en krijg je alle informatie over de resorts en het duiken ter plaatse. Dit alles ondersteund met schitterende foto’s en videomateriaal. Wij organiseren de avonden in samenwerking met Magic Resorts uit de Filipijnen en Murex Dive Resorts Manado en Lembeh Dive resort uit Lembeh Street in Indonesië.

De accommodaties die aan bod komen, zijn het Murex, Bangka en Lembeh Resort in Noord-Sulawesi in Indonesië en het Magic Island Dive Resort op Cebu en het Magic Oceans Dive Resort op Bohol in de Filipijnen. Twee fantastische duikbestemmingen met een uitdagend onderwaterleven en schitterende riffen.

Indonesië

Op dinsdag 15 januari staat de avond in het teken van Indonesië met het bekende Murex Resort, Bangka Island Resort en Lembeh Resort in Noord-Sulawesi in Indonesië. Hier duik je in het Bunaken Nationaal Park rond Bangka Island en de befaamde Lembeh Street. Ook vertelt Pim alles over de Passport to Paradise-reis, een combinatie van de 3 resorts waarbij de transfers per boot worden gedaan. Met deze reis verlies je geen kostbare duiktijd aan het reizen tussen de verschillende resorts – onderweg maak je duiken op mooie, ongerepte locaties.

Filipijnen

Op donderdag 17 januari is het de beurt aan Arie en Desiree van Magic Resorts in de Filipijnen. Zij vertellen je alles over de twee resorts in Moalboal op het eiland Cebu en Anda op het eiland Bohol en over de geweldige duikmogelijkheden.

Wanneer

Datum:
Dinsdag 15 januari 2019 – Indonesië
Donderdag 17 januari 2019 – Filipijnen

Aanvang van beide avonden: 19:30 uur

Locatie:
‘t Veerhuis, Nijemonde 4, 3434 AZ, Nieuwegein

Aanmelden

De entree is gratis. Je kunt je via e-mail op info@diveandtravel.nl of telefonisch op 033-4571594 aanmelden voor de informatieavonden. Graag bij aanmelding je volledige contactgegevens en het aantal personen doorgeven.

Klik hier voor meer informatie.

Dit bericht delen

Avatar
Dive and Travel

Dive and Travel, de online reisorganisatie gespecialiseerd in wereldwijde duikvakanties. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij de leukste plekjes voor jouw vakantie. www.diveandtravel.nl

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *