Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Duikvaker VirtualXpo

Nieuwe en bekende bestemmingen bij Dive and Travel op Duikvaker VirtualXpo

Dive and Travel zal ook in 2021 aanwezig zijn tijdens dé duikbeurs van Nederland, de Duikvaker. Helaas dit keer op een andere manier dan dat we normaal gewend zijn. Je bezoekt Dive and Travel op de virtuele stand via de website van de Duikvaker, www.VirtualXpo.nl.

Foto: Karin Brussaard.

Hier geven wij gedurende het weekend diverse presentaties van onze bestemmingen in samenwerking met de resorts en duikscholen wereldwijd. Wil je in contact komen met een medewerk(ster) van Dive and Travel gebruik dan de contact knop. Je kunt ons vragen stellen via het contactformulier of realtime d.m.v. een video verbinding.

Natuurlijk zijn wij met de verschillende resorts en duikscholen wereldwijd aanwezig en geven we alle inside informatie. Op alle reizen bieden we de Corona Reisgarantie!!!

Nieuwe bestemmingen

We hebben de afgelopen maanden een aantal nieuwe bestemmingen aan ons aanbod toegevoegd in de Malediven, Indonesië en de Filipijnen. Voor liveboards in de Rode Zee zijn we een exclusieve samenwerking aangegaan met Big Blue. De Big Blue vaart naar de mooiste duikbestemmingen in Egypte. Bekijk de speciale afvaarten in de maanden juni, oktober en november voor zeer scherpe
prijzen.

Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedingen op onze website tijdens de Duikvaker. We zien en spreken je graag tijdens de virtuele editie van de Duikvaker.

Duikvaker VirtualXpo


Duikvaker vindt anders dan anders online plaats – een VirtualXpo. Ook online is hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, op 6 en 7 februari 2021 de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel presentaties.

1 reactie

  1. Ik kom langs! Goed om jullie te zien en kan niet wachten tot ik weer met jullie weg kan👍☀️

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief