Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Cocos Island, Costa Rica – voor wie al veel gezien heeft

Houd je van stromingsduiken en veel haaien? Dan zal Cocos Island (Costa Rica) niet op je bucketlist ontbreken! En je kunt er nu heen met Dive and Travel! 

Dit uitbundig groene en onbewoonde eiland met mooie watervallen is gelegen op 550 kilometer (36 uur varen) ten westen van de havenplaats Punta Arena in Costa Rica. Diverse onderzeese bergen liggen rond het eiland en hebben een enorme aantrekkingskracht op scholen hamerhaaien, talloze witpunt-rifhaaien, manta’s en walvishaaien. Ben je een ervaren duiker, houd je van uitdagingen, stromingsduiken en veel haaien? Dan moet je zeker Cocos Island Costa Rica op je duikvakantielijst zetten. Je zult versteld staan van het uitbundige onderwaterleven en de grote aantallen haaien. Rond het eiland liggen ongeveer 15-20 duikplaatsen, elk met zijn eigen specialiteit.

Met vertrek op 30 oktober 2020 organiseert Dive and Travel een exclusieve reis naar Cocos Island. Stap aan boord van de Okeanos Agressor I en duik met scholen hamerhaaien, manta’s en walvishaaien. In totaal zijn er 22 plaatsen aan boord waarvan wij nog 3 plaatsen beschikbaar hebben.

De reissom inclusief verblijf van 10 nachten aan boord o.b.v soft-all-inclusive en 24 duiken is Euro 4599,- per persoon*. Nee, dat is niet goedkoop maar deze reis ga je nooit meer vergeten.
*Exclusief internationale vluchten en marine park fees.

KLIK VOOR MEER INFO

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief