Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Instagram link in bio / Nieuws

Op vakantie naar Indonesië – Kom naar de infoavond!

Staat Indonesië op je bucketlist? Kom dan naar de infoavond van Dive and Travel en Murex Dive Resorts voor een dosis inspiratie en informatie!

Murex Dive Resorts en Dive and Travel organiseren op woensdag 28 juni 2023 een informatieavond over duiken in Indonesië.  Pim van Schendel van Murex Resorts in Noord-Sulawesi vertelt je alles over de fantastische duikmogelijkheden in dit deel van Indonesië. Hier vind je de bekende duiklocaties rond Bunaken Island, Bangka Island en de beroemde Lembeh Strait. Dive and Travel biedt samen met Murex Resorts ook de Passport to Paradise-reis aan.

De Passport to Paradise-duikreis biedt je het beste van de 3 verschillende duikgebieden (Bunaken, Bangka en Lembeh) in het noorden van Sulawesi. Reis in één duikvakantie naar alle drie de gebieden – zonder dat dit ten koste gaat van duikdagen vanwege transfers van het ene resort naar het andere resort! De transfers gaan namelijk per boot en op weg naar het volgende resort maak je gewoon je duiken. En nee, dat zijn niet zomaar duikjes om de tijd te doden, nee, je duikt met recht op de mooiste duiklocaties.

Wanneer?

Woensdag 28 juni 2023 om 19:30 uur – vanaf 19:15 uur staat de koffie klaar.

Waar?

‘t Veerhuis, Nijemonde 4, 3434 AZ, Nieuwegein.

Laat weten of je komt!

Je hebt gratis toegang, maar in verband met de beschikbare ruimte vragen we wel om je vooraf aan te melden. Parkeren is gratis, er is voldoende parkeergelegenheid.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief