Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Olympus PEN Experience gaat naar Rode Zee

De Olympus PEN Experience gaat internationaal! Ga mee met Dive and Travel en Karin Brussaard voor een week lang duiken en fotograferen in de Rode Zee. 

In 2012 kwam Olympus met een nieuwe camera: de E-PL3 of Olympus PEN 3. Toen kort daarna een onderwaterhuis beschikbaar kwam, was een aantal onderwaterfotografen zo blij dat 30 man sterk een feestduik hield bij het Frans Kok-rif in Zeeland. Het werd een fantastische dag en het enthousiasme voor de nieuwe camera werd door iedereen gedeeld. De eerste PEN Experience was een feit. In 2013 was de tweede, maar ditmaal met wel 80 onderwaterfotografen! En zo ging het jaar in, jaar uit door! De Olympus Experience bleek zo’n succes – dit moest internationaal gaan!

Naar Egypte!

Onder begeleiding van Karin Brussaard, professioneel onderwaterfotografe en ambassadeur van het Olympus Visionairs-team, vindt de Olympus Pen Experience in 2019 plaats bij Marsa Alam aan de Rode Zee. Deze bestemming staat bekend om de prachtig gekleurde huisriffen, kalme omstandigheden en een grote diversiteit aan zeeleven. Ideaal voor een fotografiereis! Gedurende deze week verblijf je in het fijne Shams Alam Beach Resort in Marsa Alam. Het is een ongedwongen reis waarbij gezelligheid, duiken en fotografie centraal staan. Sponsor Olympus stelt mooie give-aways en een prachtige hoofdprijs ter beschikking. Ook worden de beste vijf foto’s van alle deelnemers via diverse sociale media gedeeld: jouw stap naar internationale bekendheid! Of je dus ervaren bent of beginnend onderwaterfotograaf, deze reis wil je niet missen!

   

Hoe en wanneer?

Deze 8-daagse reis start op 11 mei 2019. Je kunt de trip al boeken vanaf 1171 euro bij verblijf o.b.v. een 2-persoonskamer inclusief duiken en deelname aan de Olympus Pen/OM-D Experience.

Meer weten of boeken?

Klik hier en kijk op de website van Dive and Travel

3 reacties

 1. Ziet er tof uit!

  REAGEREN
 2. Wordt er ook cursus gegeven? Het lijkt me wel leuk, maar ik begin net en wil graag een cursus volgen.

  REAGEREN
  • Beste Wilma, deze week is niet een hele specifieke cursus maar iedereen deelt zijn ervaringen en staat elkaar bij met raad en daad.

   REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief