Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Instagram link in bio / Nieuws

Boek een duikreis en maak kans op een Zoop duikcomputer!

Ontdek de prachtige onderwaterwereld tijdens een van onze onvergetelijke duikvakanties! Boek je duikvakantie bij Dive and Travel en maak kans op een Suunto Zoop duikcomputer!

De Suunto Zoop is jouw ultieme bondgenoot tijdens elke duik. Met zijn geavanceerde functies, zoals decompressieberekening, diepte- en temperatuursensoren en een intuïtieve interface, zal de duikcomputer je duikervaring naar een hoger niveau tillen.

Dive and Travel biedt duikvakanties van topkwaliteit met een persoonlijke service, zodat je zorgeloos kunt genieten van je duikavontuur. Aarzel niet en boek vandaag nog je duikvakantie met kans op de gratis Suunto duikcomputer! We hebben voor het 2023- 2024 duikseizoen al weer heel veel reizen online staan. Op onze website vind je jouw ultieme duikvakantie met verschillende bootduiken, kantduiken en liveaboards opties wereldwijd. Kom je er niet uit, bel ons – we bespreken graag jouw duikwensen en adviseren je op maat.

Deze actie is van toepassing op nieuwe boekingen gemaakt in de periode 25 juli 2023 tot 31 augustus 2023 – deze komen in aanmerking voor de verloting van de Suunto Zoop duikcomputer. De actie is mede mogelijk gemaakt door duikcentrum Scuba-Academie met een duikwinkel en bootduiken op de Vinkeveense Plassen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief