Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Duikvaker VirtualXpo

Boek je duikvakantie zonder zorgen

Wil jij ook zo graag op vakantie, maar weerhoudt het coronavirus je ervan om te boeken? Met de ‘Boeken zonder zorgen’-garantie van Dive and Travel kun je wél met een gerust hart je vakantie boeken!

We willen allemaal graag weer op duikvakantie maar de huidige ontwikkelingen rond het coronavirus maken ons allemaal wat terughoudend. Het team Dive and Travel ziet je graag weer als klant en heeft hebben daarom  het ‘Boeken zonder zorgen’ geïntroduceerd.

Wordt je reis in verband met corona geannuleerd of omgeboekt, dan geven wij je voor de meeste bestemmingen de ‘Boeken zonder zorgen ’-garantie. Onze reisspecialisten adviseren je graag voor welke bestemmingen dit geldt zodat je zorgeloos je ideale vakantie bij ons kunt boeken.

Boek nu!

Op dit moment hebben veel van de fantastische duikbestemmingen die wij aanbieden, nog voldoende plaats maar wij zien het al wel drukker worden. Wil je later dit jaar of zelfs begin 2022 op duikvakantie, boek dan nu je reis. En wordt de reis dan toch noodzakelijkerwijs geannuleerd of omgeboekt, dan zorgen wij ervoor dat alles zonder zorgen geregeld wordt!

Extra korting

Ben je in het bezit van een Dive and Travel Corona Voucher, dan ontvang je bij boeking van een reis tot eind februari 2021 zelfs een extra korting van 25 euro per persoon.

Bezoek ons op 6 en 7 februari tijdens de virtuele editie van de Duikvaker beurs op www.virtualxpo.nl en krijg inspiratie voor je volgende duikvakantie. Kan je niet wachten tot de beurs, kijk dan op www.diveandtravel.nl.

Camel Dive Club. Foto: Peter Boots.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief