Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Hammertime!

Ga je in december 2019 mee naar Tiger Beach en Bimini op de Bahama’s? Deze exclusieve reis van Dive and Travel staat helemaal in het teken van duiken met haaien. Er zijn nog een paar plaatsen…

Je duikt met citroenhaaien, Caribische rifhaaien, stierhaaien, verpleegstershaaien en de magische tijgerhaaien en indrukwekkende hamerhaaien. Een reis met fantastische foto- en filmkansen die je nooit meer gaat vergeten!!!

Tiger Beach en Bimini: wat mag je verwachten?
Tiger Beach op de Bahama’s is de locatie die wereldberoemd is om het duiken zonder kooi met diverse haaiensoorten waaronder de tijgerhaaien. Dit is een hele speciale plek en is toch wel de meest betrouwbare, consistente en fotografisch beste plek om met deze dieren te duiken en ze te fotograferen.

Het tweede gedeelte van de week zal de boot voor anker liggen bij Bimini Island. Bimini is de plaats waar je onder dezelfde omstandigheden als bij Tiger Beach duikt met de grote hamerhaaien. Deze duiken zijn zo indrukwekkend dat je met meer respect voor haaien terug zal keren naar Nederland. Dive and Travel heeft de boot exclusief afgehuurd voor deze onvergetelijke reis.


Klik hier voor meer informatie over deze bijzondere trip. 

1 reactie

  1. Vet zeg!
    Is december de enige mogelijkheid? Of kan dit ook in het voorjaar?

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief