Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Staan de Filipijnen op je bucketlist? Kom naar de infoavond!

Begin het nieuwe jaar goed! Kom op 9 januari in Apeldoorn inspiratie opdoen voor je volgende duikvakantie!

Op donderdag 9 januari 2020 is de bekende duikreis informatieavond van Dive and Travel. De avond staat in het teken van duiken in de FilipijnenDesiree en Arie van Magic Resorts vertellen je alles over de twee prachtige duikresorts in Moalboal (Magic Island Dive Resort) op Cebu Island en in Anda op Bohol (Magic Oceans Dive Resort) en over de geweldige duikmogelijkheden in de Filipijnen. Natuurlijk laten ze het ook zien met schitterende foto’s en video’s. Tijdens deze avond worden al je vragen over het duiken op de Filipijnen beantwoord en krijg je een overzicht van de fantastische mogelijkheden.

zeepaardje-Filipijnen
Dive and Travel - Magic Island infoavond

Deze avond is speciaal geschikt voor iedereen die voor het eerst op duikvakantie naar de Filipijnen wil of op zoek is naar een nieuwe locatie voor een volgende duikvakantie in de Filipijnen. Na deze avond weet je precies wat de Filipijnen qua duiken te bieden heeft en wordt het kiezen van je volgende duikbestemming een stuk makkelijker.

Wanneer: donderdag 9 januari 2020
Locatie: Van der Valk Apeldoorn Cantarel (Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Ugchelen)
Start: 19:30, om 19:15 staat de koffie klaar

De toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid.

Aanmelden:
Aanmelden kan via info@diveandtravel.nl of telefonisch: 033-4571594. Graag bij aanmelding je volledige contactgegevens en het aantal personen doorgeven.

Foto: Frankie Van Remoortel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief