Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Tiger Beach – Een week vol (tijger)haaien

Staat duiken met haaien nog op jouw verlanglijstje? Reis in november 2019 met Dive and Travel mee naar Tiger Beach in de Bahama’s. Een reis die vol in het teken staat van duiken met haaien.

Je duikt met citroenhaaien, Caribische rifhaaien, stierhaaien, verpleegstershaaien en de magische tijgerhaaien. Een reis met fantastische foto- en filmkansen die je nooit meer gaat vergeten!

Tiger Beach in de Bahama’s is wereldberoemd omdat je er zonder kooi kunt duiken met diverse haaiensoorten waaronder de tijgerhaai. Het is mogelijk dat je gedurende de week ook duikt met hamerhaaien, al zijn we tijdens deze trip daarvoor niet op de beste locaties. Tiger Beach ligt op een uur varen vanaf Grand Bahama en is een ondiep zandplateau met een diepte tussen de 7 en 15 meter. Een hele speciale plek en toch wel de meest betrouwbare, consistente en fotografisch beste plek om met deze dieren te duiken en ze te fotograferen.

De reis met vertrekdatum in 2018 is al volgeboekt maar voor 2019 hebben we nog 9 plaatsen beschikbaar. Reissom v.a. 3150 euro.

Wil je meer weten? Klik hier!

1 reactie

  1. Dat is wel heeeeel gaaf….

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief