Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Nieuws

Op duikvakantie – We mogen weer!

We willen weer op duikvakantie en kijken er allemaal erg naar uit. Stap voor stap gaan de grenzen weer open. Kijk samen met Dive and Travel waar je heen kan!

Hugo de Jonge heeft aangegeven dat stap voor stap de grenzen weer open gaan en we de komende maanden op vakantie kunnen naar verschillende duikbestemmingen wereldwijd. Nog niet alle duikbestemmingen zijn geopend maar Dive and Travel vertelt je graag wat er al wél mogelijk is. Kijk voor een overzicht van welke landen open zijn op onze website. Meld je aan voor onze nieuwsbrief of social media-pagina en we houden je automatisch op de hoogte.

Wees er snel bij!

We zien bij Dive and Travel de vraag naar vakanties al flink toenemen en moeten soms nu al klanten teleurstellen omdat bepaalde bestemmingen volgeboekt zijn. Dat komt omdat reizen uit 2020 zijn omgeboekt naar 2021 en de capaciteit van de vluchten nog niet terug is op het oude niveau. Wil je in de tweede helft van 2021 op vakantie, wees er dan snel bij.

‘Boeken zonder zorgen’-garantie

Twijfel je nog? Niet nodig, alle duikreizen bij Dive and Travel zijn gedekt onder de SGR en Calamiteitenfonds en je boekt ze met de Boeken zonder zorgen”-garantie. Je kunt je reis gratis omboeken of je komt in aanmerking voor directe teruggave van de door jou betaalde reisgelden wanneer je reis als gevolg van aanpassing van het reisadvies niet door kan gaan.

Korting bij online boeken

Boek je je duikvakantie online, dan ben je er als eerste bij en bespaar je ook nog 25 euro per persoon op de reissom. Pak je duiktas maar vast in.

Foto: Peter Boots.

4 reacties

 1. Fijn dat het weer (een beetje) kan, Sander en team! Succes.

  REAGEREN
 2. Hoi Joost, dat is zeker fijn. Stap voor stap gaat de wereld een klein beetje open. Wij zijn er klaar voor.

  REAGEREN
 3. Als een bestemming nog niet open is, kan je dan ook al boeken voor het najaar? Of pas als er gele code is?

  REAGEREN
 4. Beste Bob en Janneke, jazeker als er nu nog een oranje reisadvies van toepassing is dan kun je al wel een vakantie boeken voor het najaar. We gaan er dan vanuit dat die bestemming in het najaar een geel reisadvies heeft. Zo niet dat is de “Boeken zonder Zorgen” garantie van toepassing en mag je gratis omboeken of ontvang je je geld terug. Heb je vragen bel of mail ons dan gerust.

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief