Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Instagram link in bio

Stap aan boord van Seven Seas, de nieuwste aanwinst van Emperor

Een perfecte liveaboard om de Rode Zee in stijl te verkennen!  Dat is het nieuwste schip van de Emperor vloot – de Seven Seas.

Met een lengte van 41 meter is de Emperor Seven Seas een indrukwekkende liveaboard met 12 ruime hutten. Met heerlijk eten en geweldige faciliteiten biedt het een 5-sterrenservice en is het met zijn ruime duikdek perfect voor het verkennen van de wateren van de Rode Zee. Geniet in de barbecue-lounge van vers gegrilde gerechten met een geweldig uitzicht op zee, kom gezellig een verkoelend drankje halen aan de bar of werk aan je kleurtje op het zonnedek. De Emperor Seven Seas vaart verschillende routes in de Rode Zee, die allemaal fascinerende duikgebieden bevatten!

Deze liveaboard is niet voor niks door Tauchen Magazine uitgeroepen tot “Best Liveaboard in the Red Sea”! Ben jij zelf nou benieuwd geworden naar deze meermaals bekroonde boot en wil jij ontdekken wat de elegantie, grandeur en ongelooflijke service van Emperor inhoudt? Boek dan nu de Emperor Seven Seas met 10% introductiekorting, zonder verborgen extra kosten!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief