Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Nieuws

Dive and Travel voor je wélverdiende vakantie | Duikvaker 2024

Ben jij toe aan een heerlijke duikvakantie? Dive and Travel vertelt je op Duikvaker alles over de vele duikbestemmingen. Het doel? Jou een onvergetelijke reis bezorgen!

Dive and Travel is ook in 2024 weer vertegenwoordigd op dé duikbeurs van Nederland! In hal 2, stand B10 staan wij klaar met alle informatie voor jouw volgende duikvakantie. We worden op de stand ondersteund door enkele van onze leveranciers en geven je zo de ins en outs van diverse duikbestemmingen wereldwijd.

Magic Island Dive Resort en Magic Oceans Dive Resort vertellen over de prachtige duikmogelijkheden in de Filipijnen en wat je er allemaal nog meer kunt doen. Murex Dive Resorts uit Indonesië geeft je alle informatie over de schitterende Passport to Paradise duikreis waarbij je drie duikbestemmingen met elkaar combineert zonder dat je duiktijd tijdens het vervoer tussen de resorts verliest.

Vanuit Egypte is de Nemo Dive Club & Hotel aanwezig, dit heerlijke duikers hotel ligt in de baai van Safaga. Tevens is Roots Red Sea met de Pharaoah Dive Club en Big Blue liveaboards aanwezig met alle tips uit het zuiden van de Rode Zee.

Kom langs op de stand en ontmoet het team achter Dive and Travel. We staan je graag te woord om jouw volgende duikvakantie samen uit te werken.  We hebben de mooiste Duikvaker aanbiedingen voor duikvakanties over de hele wereld in een brochure voor je klaarliggen. Tot ziens op de Duikvaker!!

Duikvaker 2024

Wanneer:
zaterdag 3 februari van 10 tot 18 uur

zondag 4 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB24 (geldig tot en met 2 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB24 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Definition Duo duiktas t.w.v. 275 euro.
De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief