Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Bonaire - algemeen

Flamingo Diving – Jouw boutique duikadres op Bonaire

Duiken op Bonaire? Dan is Flamingo Diving het adres waar je moet zijn voor al je duikwensen!

Bon-bini na Flamingo Diving, al 6 jaar TripAdvisor Travelers Choice op Bonaire. Deze kleinschalige aan zee gelegen dive shop biedt full-service tank rental en hoogwaardige PADI cursussen in kleine groepjes of helemaal privé vanuit je eigen beach villa. Ook vind je er het breedste aanbod aan uiteenlopende gids-duikervaringen.

De shop is ideaal gelegen, het dichtst bij de mooiste duikplekken aan het zuidelijke natuurgebied. Dat betekent dat de shop vrijwel altijd op de route richting de dive site ligt. Onze gidsen zijn in-house opgeleid en kennen de riffen, waaronder de uitdagende oostkant, op hun duimpje.

Na de duik geniet je van een selectie aan vers seizoensfruit en een lekker geparfumeerd doekje om het zout mee van je gezicht te halen. Dit alles tegen concurrerende prijzen. Duiken moet als vakantie aanvoelen, dat is het motto bij Flamingo Diving. Je medereizigers zullen zich heerlijk op hun gemak voelen en kunnen in één van de hangmatten genieten met een cocktail, terwijl ze wachten op jouw terugkomst. Je voelt dat het een familiebedrijf is.

Kom als een gast, vertrek als een vriend. Tot de volgende “Bon Bini”.

Voor meer informatie of om te reserveren, bezoek:
Website: www.flamingodiving.com
Instagram: @flamingodiving
Telefoon/WhatsApp: +5997868123

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief