Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Het verhaal achter de foto

Natuurlijk licht – Het verhaal achter de foto

Marlène Terpstra, die in maart bij ons in beeld is, volgde een workshop en liet een keer haar flitsers thuis  met deze foto als resultaat!Natuurlijk licht

Tijdens de DuikeninBeeld duikdag volgde ik een workshop bij Cees Kassenberg. De workshop ging over fotograferen met natuurlijk licht. Cees en zijn zoon Jeroen hadden net een mooi wrakje in Vinkeveen uitgelicht en ik zag mijn kans schoon om dit op de foto te zetten. Het is een andere tak van sport om zonder flitsers onder water te fotograferen. Zeker in Vinkeveen waar het water toch al erg donker is wanneer je wat op diepte komt. Ik verbaasde mij erover wat de camera er nog uit weet te persen. Het is wel lekker licht om alleen de camera bij je te hebben zonder die lange flitsarmen. Ik moet zeggen dat de manier van fotograferen mij te pakken heeft en dat het niet bij die paar keer is gebleven!

Marlène Terpstra is deze maand ‘in beeld’ op DuikeninBeeld. Klik hier voor meer foto’s en het verhaal van deze fotograaf.


Half-half bootje


Bait ball Filipijnen


Beweeglijke beestjes

Het verhaal achter de foto
Dat beelden vaak meer zeggen dan duizend woorden, staat buiten kijf! Maar soms kan het verhaal het beeld versterken. In deze serie vertellen onderwaterfotografen het verhaal achter de foto – hun beleving of de techniek!
Heb jij ook zo’n foto met een mooi verhaal? Plaats de foto in je album in de fotogalerie en stuur een mailtje naar redactie@duikeninbeeld.tv met het verhaal. Een selectie van de verhalen zal worden geplaatst op DuikeninBeeld. Nog geen eigen album, registreer je, upload een foto en je hebt een eigen album.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief