Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Het verhaal achter de foto

Beweeglijke beestjes – Het verhaal achter de foto

Voor Marlène Terpstra, die in maart volop bij ons in beeld was, was het op Bonaire even stoeien. Waarom? En waar dat toe leidde?
Ik was op Bonaire aan het stoeien om mijn flitser goed gepositioneerd te krijgen om de garnaal te kunnen belichten. Zonder dingen te beschadigen uiteraard. Die beestjes zijn zo beweeglijk en deze zat echt middenin de anemoon. Ik kreeg de slappe lach omdat ik de oogjes van die garnaal angstvallig naar die flitser zag kijken!

Marlène Terpstra is deze maand ‘in beeld’ op DuikeninBeeld. Klik hier voor meer foto’s en het verhaal van deze fotograaf.

Lees en kijk nog een ‘verhaal achter de foto’:


Natuurlijk licht


Half-half bootje


Bait ball Filipijnen

Het verhaal achter de foto
Dat beelden vaak meer zeggen dan duizend woorden, staat buiten kijf! Maar soms kan het verhaal het beeld versterken. In deze serie vertellen onderwaterfotografen het verhaal achter de foto – hun beleving of de techniek!
Heb jij ook zo’n foto met een mooi verhaal? Plaats de foto in je album in de fotogalerie en stuur een mailtje naar redactie@duikeninbeeld.tv met het verhaal. Een selectie van de verhalen zal worden geplaatst op DuikeninBeeld. Nog geen eigen album, registreer je, upload een foto en je hebt een eigen album.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief