Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Dynamische foto-expo 2020 – Zo veel mooie foto’s!

Heb je de foto’s in de expo op Duikvaker gezien? Mooi hè? Ook tijdens deze zevende editie van het Dynamische foto-event op Duikvaker koos een vakjury de winnende beelden.

Foto: Rico Mols, winnaar zaterdag in de categorie Buiten NL/B.

De Dynamische foto-expo en -wedstrijd vond zoals elk jaar plaats op de stand van DuikeninBeeld. Fotografen konden ook voor deze editie hun foto inzenden of ter plekke inleveren, waarna de foto door printspecialist Arca op groot formaat werd geprint en vervolgens op 3mm dik forex werd aangebracht. Het resultaat: een prachtig fotoschilderij dat de maker aan het einde van de beursdag mee naar huis mocht nemen.

De dynamiek van de expo zat ‘m in het elk uur wisselen van foto’s – vier eruit en vier erin. Welke foto’s dat waren, werd bepaald door de bezoekers van de beurs die elk uur hun stem konden uitbrengen. Er was zo veel animo dat de expo zondag al rond het middaguur vol was.

Foto: Pauline de Blocq van Scheltinga, winnaar zaterdag categorie NL/B.

Aan het eind van beide beursdagen bepaalde een vakjury, bestaande uit Ron Offermans, Marco Heesbeen en Rob Aarsen, wie de dagwinnaar Binnen Nederland/België en de dagwinnaar Buiten Nederland/België werden.

Winnende foto’s
De winnende foto’s werden op zaterdag gemaakt door Pauline de Blocq van Scheltinga (categorie NL/B) en Rico Mols (categorie Buiten NL/B). Op zondag gingen de prijzen naar Marc Van den Broeck (categorie Buiten NL/B) en Goof van Rijswijk (categorie NL/B). Zij wonnen prijzen die beschikbaar waren gesteld door Onderwaterhuis.NL.

Foto: Marc Van den Broeck, winnaar zondag categorie Buiten NL/B


Foto: Goof van Rijswijk, winnaar zondag categorie NL/B

Ook onder de stemmers werden prijzen verloot. De Cressi Lumia Ultraled duiklamp ging op zaterdag naar Valerie Reid en op zondag naar Wendy Versluis.

Duikvaker-foto’s
Ook de organisatie van Duikvaker koos beide dagen een favoriet. De winnende fotografen Philip Aerdts (karper) en Kevin Stokell (blenny) wonnen een Tusa Paragon duikmakers respectievelijk een Ocean Reef ARIA snorkelmasker.

En nu… online stemmen
Het Dynamische foto-event gaat online door. Van 5 tot en met 29 februari kun je stemmen op je favoriete foto(‘s). De maker van de winnende foto mag een workshop t.w.v. 99 euro volgen bij Onderwaterhuis.NL. De winnende stemmer krijgt een Cressi Lumia Ultraled duiklamp.

1 reactie

  1. Dag Marc

    Dikke proficiat !!!
    Bedankt voor al de prachtige foto’s die je me doorstuurt !

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief