Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

50 jaar Bare wordt op Duikvaker gevierd met speciaal pak

Bare heeft iets te vieren en dat doen ze op Duikvaker met een speciaal jubileumpak én een prachtige aanbieding!

Op Duikvaker presenteert Bare alle droogpakken, onderkleding en wetsuits die het merk momenteel in het assortiment heeft. De mensen van Bare staan voor je klaar en vertellen je alles over de innovaties, pasvorm en technologieën die Bare pakken uniek maken.

Primeur!

Weet je dat Bare dit jaar zijn 50-jarig bestaan viert en voor dit jubileum een speciale editie van het topdroogpak heeft ontworpen? Tijdens Duikvaker zal Bare dit droogpak voor het eerst tonen. En het feest wordt compleet met een spectaculaire aanbieding. Je ontvangt wel € 500 korting op dit droogpak in combinatie met de Bare onderkleding.

Kom tijdens Duikvaker naar onze stand en we vertellen je er alles over!

Duikvaker 2022

Wanneer:
zaterdag 2 april van 10 tot 18 uur

zondag 3 april van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 14,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB22 (geldig tot en met 1 april). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Dry Bag ter waarde van 79 euro.
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

En ook bij DuikeninBeeld staat er van alles op het programma!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Vergeet vooral ook niet een kijkje te nemen in onze foto-expo waar onderwaterfotografen hun foto exposeren plus het verhaal achter de foto.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief