Inloggen

Wachtwoord vergeten?

De eerste finalisten van De Slimste Duiker zijn bekend!

De eerste twee finalisten van De Slimste Duiker 2024 zijn bekend! Zij spelen zaterdag respectievelijk zondag de finale op Duikvaker en maken kans op een Suunto D5 duikcomputer.

Wie gaan er door naar de finale? Dat zijn:

Marten Verduijn (op zaterdag)
Manon Klaphake (op zondag)

Zij zullen de strijd aanbinden met de vier andere finalisten die zich op Duikvaker zelf zullen plaatsen voor de bloedstollende finale!

Er zijn nog meer finaleplaatsen te verdienen…!

Nog geen plek in de finale? Geen nood! Ook op Duikvaker zelf worden elke dag nog vier finaleplaatsen verdeeld. Kom naar de stand van DuikeninBeeld in Hal 1 en speel de voorronde – op onze tablets of via de QR-code op je eigen telefoon! Wie weet, ben jij ook één van de vijf finalisten die op zaterdag of zondag om een Suunto D5 duikcomputer gaan strijden!

In de quiz – met een dikke knipoog – krijg je kennisvragen voorgeschoteld, maar ook vragen over grappige, interessante weetjes. Soms multiple choice, soms een open vraag en soms een schattingsvraag. Graaf in je geheugen, duik in je parate kennis én bereid je voor op DuikeninBeeld – veel (niet alle!) antwoorden kun je daar namelijk vinden. Want in de ruim 10.000 berichten en artikelen die daar staan, vind je veel informatie. En vergeet Scubapedia niet, de bibliotheek met weetjes.

Aan het einde van de zaterdag en de zondag wordt de finale gespeeld. Wie daaraan deelneemt, wordt op zaterdag tussen 15:45 en 16:15 en op zondag tussen 15:30 en 16:00 uur bekendgemaakt. Op beide dagen wint degene met de hoogste score in de finale de Suunto D5 duikcomputer, t.w.v. 599 euro, die beschikbaar wordt gesteld door Amilco Benelux. Niet gek toch?!

Duikvaker 2024

Wanneer:
zaterdag 3 februari van 10 tot 18 uur

zondag 4 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB24 (geldig tot en met 2 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB24 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Definition Duo duiktas t.w.v. 275 euro.
De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief