Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Nieuws

Venture Heat warmtevesten: 100% waterdicht | Duikvaker 2024

De Venture Heat verwarmingsvesten zijn een uitkomst voor duikers en andere watersporters. Op Duikvaker kun je deze 100% waterdichte vesten voelen en bekijken!

Venture Heat Dive vesten zijn uitermate geschikt voor gebruik tijdens het beoefenen van de duiksport en watersport. Ze houden het lichaam op temperatuur, waardoor je onder koudere omstandigheden vooral veel comfortabeler maar ook langer en veiliger je sport kan blijven beoefenen. Venture Heat is 100% gegarandeerd waterdicht en daarmee te gebruiken onder zowel een droogpak als onder een neopreen natpak.

Bij een verwarmingsvest draait het om comfort en warmte, maar bovenal om energie. Doordat het vest je lichaam verwarmt, spaar je enorm veel energie. Je bent fitter en energieker. Ook na de duik kom je met meer energie het water uit. Het heeft daarnaast een positieve uitwerking op spieren en gewrichten.

De verwarmingselementen op de buik en op de rug in het vest geven, middels een FIR infraroodsysteem, warmte af. Vergelijkbaar met de straling van de zon. Ze worden gevoed vanuit 2 oplaadbare lithium ion batterijen, die zijn voorzien van een aan-/uitschakelaar en een led-spanningsindicator. De batterijen neem je mee in 2 pockets aan de zijkant van het vest. Met behulp van de meegeleverde draadloze afstandsbediening kan je zowel op land als onder water het systeem aanzetten, de warmte in 3 niveaus regelen en het geheel uitschakelen. Het vest en de accu’s zijn dermate beveiligd dat je er onbezorgd mee onder water kan gaan.

Zo zal Venture Heat een heerlijk warme verrijking zijn en het comfort vergroten.

Venture Heat is te vinden in Hal 1 lstand 1D10. Daar vertellen de Venture Heat adviseurs je graag meer. 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief