Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Groots in première op Duikvaker – maak kennis met Oceanic

Nieuw is het merk zeker niet! Al ruim 50 jaar ontwikkelt Oceanic eersteklas materialen voor duikers en snorkelaars. Het A-merk laat zich dit jaar groots op Duikvaker zien.

Het kan haast niet anders of je hebt de producten van dit merk in het afgelopen jaar voorbij zien komen – op internet, in de duikmedia of in je duikwinkel. Of misschien wel aan de waterkant en dat je dacht ‘wow, gaaf product, maar welk merk is dat eigenlijk?’ Oceanic dus!

Groots merk!

Het merk Oceanic bestaat al meer dan 50 jaar maar is in Europa nog relatief onbekend. Hoe anders is dat aan de andere kant van de oceaan? Vraag een duikende Amerikaan om drie duikmerken te noemen. Wedden dat hij Oceanic? Het is echt net voor niets dat Apple een samenwerking met Oceanic is aangegaan, dat doen ze niet zomaar. Het resultaat is de Oceanic+ App. Daarmee verander jij je Apple Watch Ultra, die je dagelijks om je pols hebt, in een duikcomputer!

— Al meer dan 50 jaar toonaangevend in de duikwereld! —

De ontwikkeling heeft na die tijd niet stilgestaan. Inmiddels is de Oceanic+ app ook geschikt gemaakt voor de nieuwere generaties iPhone. Met de Oceanic+ Dive Housing kun je de Iphone onder water gebruiken – niet alleen als duikcomputer, maar ook om onder water te fotograferen en filmen.

Oceanic_nemo-2
Oceanic_William-Drumm_P1288839

Alles – van snorkels tot ademautomaten

Maar Oceanic is veel meer dan dat. Kijk maar eens naar de  volledige lijn kleurrijk en comfortabele ABC-materialen (maskers, snorkels en vinnen). Of de mooie, kwalitatief goede en betaalbare ademautomaten. En waar je zeker eens naar moet kijken, zijn de comfortabele en doordachte trimvesten van Oceanic.

Echt bijzonder!

Best bijzonder dat zo’n mooi merk dit jaar pas voor het eerst op Duikvaker te bewonderen is.
Kom je langs op de première?  Je vindt Oceanic in Hal 2 op stand 2b18.

Oceanic_Dive Housing manta ray

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief