Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Unieke Atomic Aquatics ademautomaat uitgereikt!

Weet je nog op Duikvaker? Op de stand van Amilco werd een wel heel speciale ademautomaat gepresenteerd – de Atomic T25. En als bezoeker kon je hem winnen!

Op onze stand lieten wij met trots onze bekende merken Suunto, Bare en Ursuit zien, maar er waren ook nieuwe merken – Oceama, Stahlsac en Zeagle… én Atomic Aquatics. Dit laatste merk staat voor exclusieve producten, zoals de T25 Limited Edition ademautomaat met een prijskaartje van 2799 euro. Dat er zo veel aandacht voor deze ademautomaat was, is geen wonder – bezoeker konden hem winnen!

De gelukkig winnaar, die na Duikvaker werd getrokken, is Jasper Burlage uit Hazerswoude. Hij kwam naar de showroom in Tholen, waar Rgoer de Boer de ademautomaat aan hem uitreikte.

En als je je afvraagt waarom deze T25 zo speciaal is? Hij is speciaal ontwikkeld en geproduceerd ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Atomic Aquatics. Er is slechts een klein aantal van deze titanium ademautomaten geproduceerd. En als je dan bedenkt dat er daarvan slechts tien in Europa in omloop zijn gebracht, dan weet je dat Jasper een uniek exemplaar in handen heeft gekregen.

Ben jij benieuwd naar de producten van Atomic Aquatics? Ga eens langs bij een dealer en laat je uitgebreid én vrijblijvend informeren over deze duikmaterialen uit het topsegment.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief