Inloggen

Wachtwoord vergeten?

20% korting én kans op Scubapro duiktas | Duikvaker 2024

Wil jij met 20% korting naar Duikvaker op 3 en 4 februari en ook nog eens kans maken op een Scubapro Definition Duo 118 duiktas…? Bestel dan nu je ticket met de speciale kortingscode van DuikeninBeeld.

Op zaterdag 3 en zondag 4 februari is het tijd voor Duikvaker, het jaarlijkse evenement voor duikend, snorkelend en freedivend Nederland en België! Voor de 32ste keer is dit duikevent de start van een mooi duikseizoen! Dé plek waar je moet zijn voor duikmaterialen, de leukste bestemmingen, opleidingen, veel aandacht voor de natuur, gadgets, allerlei activiteiten en presentaties! En dit jaar zijn alle drie de hallen weer gevuld met de leukste exposanten!

En natuurlijk is ook DuikeninBeeld er weer met allerlei activiteiten waar je als bezoeker aan mee kunt doen – voor duikers én door duikers! Schuif aan bij specialisten aan de thematafel, doe mee aan de quiz, bewonder de mooiste duikfoto’s in de expo, ga zelf op de foto ontmoet de makers en klets over jouw duikavonturen! Heb je ideeën voor of opmerkingen over DuikeninBeeld, wij horen ze graag.

Korting én kans op een SCUBAPRO Definition Duo duiktas

Wie in de voorverkoop entreekaarten koopt met de kortingscode van DuikeninBeeld (maar liefst 20% korting!), maakt bovendien kans op een Scubapro Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro. Een perfecte tas… of je nu in Nederland duikt of op reis gaat!

Duikvaker 2024

Wanneer:
zaterdag 3 februari van 10 tot 18 uur

zondag 4 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24, Houten

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 16,50 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB24 (geldig tot en met 2 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO Definition Duo 118 duiktas ter waarde van 275 euro.
Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang, maar reserveer in de voorverkoop wél een ticket.
Gratis parkeren.

Bestel nu je kaarten voor Duikvaker en vul onder aan de bestelling de speciale DuikeninBeeld promocode DIB24 in! Je krijgt  20% korting en wie weet, win jij de Scubapro Definition Duo duiktas t.w.v. 275 euro.
De actie loopt tot en met vrijdag 2 februari 2024.

2 reacties

  1. Dank voor de kortingscode en tot ziens bij de duikbeurs! Duimen voor de tas, aangezien mijn vorige nog gloednieuwe tas op de zeebodem is beland bij het zinken van de liveaboard boot haha. Jullie succes met de voorbereidingen.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief