Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Dynamisch foto-event 2020 – Stem nu!

Duikvaker 2020 zit erop en dus ook de DuikeninBeeld Dynamische foto-expo! Een vakjury heeft de winnaars in de categorie NL/B en Buiten NL/B gekozen. Maar online gaan we door. Stem nu op je favorieten en maak kans op een duiklamp van Cressi!

Janny Bosman- Dynamische foto-expo 2020 = Nederland
Laurent Mirout - Dynamische foto-expo 2020 - België
Arie Vreugdenhil - Dynamische foto-expo 2020 - Bonaire

Je kunt tot en met 29 februari stemmen op de ruim 90 foto’s die in de expo hingen. Je mag op meerdere foto’s stemmen, maar je kunt per IP-adres maar eenmaal op een foto stemmen.*

Je maakt ook kans op een Lumia Ultraled duiklamp van Cressi. Maar… dat kan alleen als je stemt terwijl je bent ingelogd, anders weten we niet wie je bent. Nog geen eigen account? In één minuut maak je er één aan!

Stemmen kan tot en met 29 februari 2020.

Als je de galerie opent, zie je miniaturen van de foto’s. Klik op een miniatuur om de foto in zijn geheel te openen en te stemmen. Je kunt vervolgens door de diavoorstelling heen lopen.

*Als je meerdere foto’s mooi vindt, kun je op meerdere foto’s stemmen. Maar… als bijvoorbeeld een huisgenoot of collega gebruikmaakt van internet via hetzelfde IP-adres en op dezelfde foto’s wil stemmen, dan lukt dat niet. In dat geval zou de tweede stemmer bijvoorbeeld via 3G of 4G op een mobiel apparaat kunnen stemmen. Deze IP-beperking is ter beveiliging tegen bots.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief