Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Handboeken onderwaterfotografie en bijlagen verkrijgbaar bij DuikeninBeeld

De stand van DuikeninBeeld op Duikvaker 2020 is the place to be als je iets of veel meer wilt weten van onderwaterfotografie. Niet alleen kun je aanschuiven bij de specialisten aan de Thematafel, ook verkoopt Ron Offermans zijn Handboeken digitale onderwaterfotografie en de diverse bijlagen voor specifieke compact camera’s.

Foto: Ron Offermans (met compact camera).

DuikeninBeeld – de naam zegt het al, bij ons speelt beeld een grote rol. Ook op Duikvaker! Je kunt er aanschuiven bij korte workshops van topfotografen René Weterings, Ron Offermans, Raymond Wennekes en Edwin van der Sande en meer leren van en vragen stellen over compact camera’s, technieken, wow-foto’s en fotobewerking.

Maar hoe handig is het als je alle informatie ook thuis nog eens kunt naslaan. Op de stand verkoopt onderwaterfotograaf en auteur Ron Offermans zijn Handboeken digitale onderwaterfotografie (zowel de basis als voor gevorderden) én hele handige bijlagen waarin de ins en outs van specifieke compact camera’s worden toegelicht. Heel handig om je camera beter te leren kennen en steeds een stapje hoger te zetten op de ladder van de onderwaterfotografie.

Dus… DuikeninBeeld is the place to be voor iedereen die onder water fotografeert of het wil gaan doen!

En als je er toch bent, stem op de foto’s in de Dynamische Foto-expo of beter nog…. laat zelf een foto afdrukken voor de expo!

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2020:
vrijdag 31 januari van 18 tot 21 uur
zaterdag 1 februari van 10 tot 18 uur
zondag 2 februari van 10 tot 17 uur

20% korting en kans op een prijs!

Bestel je kaarten online met de speciale DuikeninBeeld-promocode! Je krijgt niet alleen 20% korting op de entreeprijs, maar maakt ook kans op een Scubapro Zoom Combo-snorkelset! Klik hier voor de kortingscode!

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief